BUF, SUBIDON, IL.LUSIÓ, PREMI …I PER QUE NO?, DEIXAR FORA EL FAVORIT. REACCIONS A LA COPA

copaFoto A. Lodi

Aquestes són algunes de les reaccions que ha provocat el sorteig de la copa. I és que la notícia de la repetició del  clàssic IHC-FCB ha ressonat amb molta força a les Comes. Serà el quart enfrontament aquesta temporada (i n’hi ha d’assegurat encara un cinquè a la lliga). El fet de trobar-se amb el màxim candidat al títol i de ser un rival tant repetit ha provocat comentaris diversos a la plantilla igualadina. Des del molt “gestual”del mister Ferran López (  ????????????) al molt divertit i sincer del capità Ton Baliu (Buf… però ho intentarem!! ). I aquesta és una seqüència de les reaccions arlequinades davant del repte de la copa, que de tota manera no els ha apartat gens del treball per preparar el partit de dissabte contra el Caldes de Jassel Oller.

ELAGI DEITG

Jugar dijous és una avantatge pels jugadors, si tenim la sort de donar la sorpresa tindrem un dia per descansar i preparar les semifinals. Per altra banda no podrem tenir el suport que podríem tenir un divendres ja que molta gent te obligacions entre setmana. Jo desitjo poder guanyar al FCB amb tota la gent  que pugui venir dijous i que el “subidon” faci que dissabte la grada sigui arlequinada!

SERGI PLA

És el favorit al títol però intentarem donar la sorpresa. Tenim molta il·lusió de tornar a jugar la copa!

MET MOLAS

Ens ha tocat el rival que ningú vol que li toqui, el més fort . De tota manera ara tenim un partit molt important aquest dissabte i hi hem d’estar molt ficats perquè els del Caldes ho fan molt bé.
Respecte a la copa crec que no hi ha cap camí fàcil que et porti un lloc interessant . I perquè no ? Treballarem de valent per poder sumar els màxims de punts possibles abans de la copa i per poder competir contra el Barça.

ROGER BARS

Amb moltes ganes de competir i intentar deixar fora al favorit per guanyar la copa … però primer els partits que queden

NIL GARRETA

Bé, sense dubte un partit complicat, contra l’equip amb millor palmarès d’aquesta competició. No som favorits, la pressió és seva, a partir d’aquí a treballar de valent. És a un sol partit, pot passar de tot. Esperem que la gent igualadina s’animi i vingui a Reus amb nosaltres a donar-ho tot!!!

CARLES PIERNAS

És l’únic dels quatre equips que no volíem,  però aquesta temporada hem demostrat que sabem guanyar equips grans. Serà molt important per nosaltres competir i treballar a un gran nivell les jornades que queden abans de la copa.
I és un topic però real: la pressió és per ells, nosaltres ja tenim el premi de ser-hi

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *