NO VALEN DISTRACCIONS. CALDES, CALDES i CALDES

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han tingut festa aquest divendres per arribar en plenes condicions al partit d’aquest dissabte contra el Caldes de Jassel Oller, el primer de la segona volta ( 2/4 de 9 a les Comes amb arbitratge d’Albert Veiga i Ignacio Garmendia).

Els arlequinats tanquen una altra setmana intensa molt centrats en el Caldes. Ferran López ha insistit molt en que s’ha d’aparcar la copa. De fet en l’últim entrenament de la setmana els igualadins  només van dedicar 5 minuts per parlar d’aquesta competició, sobre tot de temes logístics (l’horari, el dia del partit…) i per començar a creure-s’ho des de ja mateix. Després ja ha estat tot Caldes, Caldes i Caldes.

El tècnic de l’IHC ha destacat en la xerrada que el Caldes és “un rival difícil però que s’ha de continuar en la línia de treball i d’esforç que portem si volem continuar creixent. No valen distraccions. A pels 24!”. Per intentar-ho Roger Bars tornarà a estar a la llista amb els habituals de cada convocatòria.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *