FERRAN LÓPEZ: DEIXAR LA PORTERIA A ZERO ÉS UN INDICADOR CLARÍSSIM DE CONCENTRACIÓ I INTENSITAT

L’Igualada HC CALAF GRUP arrenca la setmana amb la satisfacció dels 24 punts. La victòria contra el Caldes ha suposat una altra recàrrega de convenciment en la feina que està fent la plantilla i que tantes alegries està donant a l’afició. Ara analitzarem la vuitena victòria de la temporada amb el tècnic, Ferran López. Abans una altra alegria pels seguidors igualadins. I un premi per exetensió al planter de les Comes. L’ex-IHC, David Carles, ha guanyat aquest cap de setmana la copa Suïssa amb el seu equip, el RHC Diessbach. Dilluns amb tonalitats molt positives doncs a l’hoquei igualadí.

P- Ferran, felicitats. Una altra victòria en un bon partit altre cop molt treballat.

FERRAN LÓPEZ- Si. Clarament vam anar de menys a més durant tot el partit. Tot i que teníem molt clar que s’havia de ser molt constants i sobretot haviem de tenir molta paciència.
Per tenir paciència s’ha de saber competir i això és el que vam fer. Vam saber competir un cop més i per això estic content. Tot i estar molta estona zero a zero vam saber dur el pes del partit i sobretot vam estar molt bé en defensa quan l’equip més necessitava estar-ho.

P- Vam tornar a arribar molt.

FERRAN LÓPEZ- Crec que un cop més vam generar força ocasions i vam limitar-ne les seves. Potser va faltar verticalitat, en algun moment, però el Caldes és un equip a qui no li pots donar res de res, i mantenir el balanç defensiu quan ataques és molt important.
Penso que un cop davant del marcador vam saber gestionar mot bé tot plegat.

P- I com tu reivindicaves… 24 punts!

FERRAN LÓPEZ- Si. 3 punts que ens fan continuar creient que aquest és el camí i que l’únic objectiu ha de ser voler créixer cada dia i esforçar-nos i treballar molt i molt.

P- També hi ajuda deixar la porteria a zero.

FERRAN LÓPEZ- Si. És un altre aspecte a destacar…  no haver rebut cap gol. Quan deixes la porteria a zero és un indicador claríssim de concentració i intensitat … i això em fa encara més feliç.

P- Que tal afrontes la setmana?

FERRAN LÓPEZ- Hem de continuar treballant. Analitzarem les errades, que n’hi ha…,  i aprofitarem tot allò que vam fer bé per continuar creixent.
Tot i tenir descans, la setmana serà de 4 dies perquè és ideal per carregar als jugadors, físicament, pensant en els quarts de final de copa… si arribem cansats a aquest cap de setmana no hi haurà cap problema.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *