IGUALADA CALAF GRUP 4 – CALDES 0. EL PRIMER ZERO DE LA LLIGA

XCALDESFoto D. Figueras

Els igualadins han celebrat la classificació per la copa amb la vuitena victòria de la temporada. 24 punts importantíssims reforçats pel primer zero de la lliga. L’IHC s’ha emportat el duel d’arlequinats gràcies a un gran treball defensiu i una segona part vibrant en atac. 

I és que la primera meitat ha acabat amb un ajustat 0-0. L’IHC ha disposat de més oportunitats (i més clares) que el Caldes però l’Elagi (altre cop a un nivell altíssim) també ha hagut de treure un parell de boles que ja entraven. Per tant igualtat absoluta i tot pendent de la segona part.

I un altre cop ha hagut de ser un “míssil-Bars” qui desllorigués la situació. Era el minut 4 de la represa quan en Roger ha tornat a deixar el braç en un llençament des del vèrtex de l’àrea que ha batut Campor. Quart gol del del planter que avui ha tornat a sortir de titular. L’1 a 0 s’ha mantingut invariable en el marcador durant 14 minuts molt llargs… fins que Ton Baliu ha transformat un penal per fer pujar el segon gol a l’electrònic. 

El mateix Baliu podria haver sentenciat el partit amb una FD que aquest cop no ha pogut convertir en gol. S’ha hagut d’esperar fins molt al final (faltaven només 67 segons) per acabar definitivament amb l’incertesa. Met Molas ha definit magníficament una contra (aixecant-la davant del porter) i ha fet el 3 a 0. Que no ha estat el marcador final per que Baliu ha tingut prou temps per inventar-se una altra transició per establir el 4-0, ara si, definitiu. Amb 24 punts l’IHC afrontarà aquest pròxim cap de setmana el desplaçament, sempre complicat,  a Cerceda.

IHC CALAF GRUP 4 (0/4) Elagi, Ton Baliu (2), Roger Bars (1), Sergi Pla i Dani Lòpez, equip inicial. Met Molas (1), Pol Galbas, Nil Garreta. Joan Muntané i Âlex Ferrer.

CALDES 0 (0/0) Campor, Molera, Urbano, Rovira i Acsensi, equip inicial. Jassel Oller, Humberto i Pastor.

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Roger Bars (m 4), 2-0 Ton Baliu penal (m 18), 3-0 Met Molas (m 23.53), 4-0 Ton Baliu (m 24.23).

INCIDÈNCIES: 500 espectadors a Les Comes amb una nodrida presència de seguidors del Caldes. Jassel Oller ha estat aplaudit quan s’ha anunciat el seu nom per megafonia.

Mentrestant l’equip de Segona Catalana ha mantingut la seva magnífica trajectòria i ha sumat una nova victòria 2-6 contra l’Sfèric de Terrassa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *