REMUNTANT EL VOL

De fet és el que més necessita un equip que el cap de setmana va estar 21 hores esperant un avió. Després de la marató de cansament i esperes de Galícia, l’equip “va remuntant el vol físicament” en paraules del mateix Ferran López.

Els jugadors venen d’una situació de cansament important però tots són conscients que han de fer tot el possible per que això aviat ja no es noti. De fet, l’entrenament d’aquest dimecres ha estat molt millor segons ha valorat el mateix cos tècnic. Amb més intensitat i més intenció general. I amb un to físic també molt superior. I és més. Tothom està treballant fort per que el d’aquest dijous sigui el millor entrenament de la setmana. 

De moment, aquest dimecres, els arlequinats, amb el reforç de Jordi Méndez, han començat fent repàs de vídeo. I després, ja a pista, s’ha insistit molt en les finalitzacions de jugades. S’ha tornat a insistir en els remats, en els 1×0, les boles a toc de primera, les accions de definicions … La intenció és afinar una mica més la punteria, ser més killers. Tothom coincideix que quan es repassen els partits en vídeo es comprova que es creen moltes ocasions i que si l’equip fos més matador, podrien marcar molts més gols. Per això el tècnic arlequinat vol que els jugadors que menys gols porten facin un pas endavant i es reivindiquin. I els ho demano des de ja“. És per això que tot l’equip està treballant en aquesta línia. 

Després del capítol ofensiu, l’equip ha fet treball de 4×4 dirigit, en un entrenament encara més curt de l’habitual, a l’espera del d’aquest dijous. Bones sensacions i amb ganes d’aixecar el vol. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *