EL MILLOR DE LA SETMANA

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han pogut fer finalment aquest dijous un entrenament a plena intensitat física. Tècnics i jugadors han arrencat a la sala de vídeo on han disseccionat el joc del Voltregà, de l’ex-IHC, Dani Rodriguez, per intentar tenir les idees el màxim de clares possibles de com intentar superar-los.

Després la plantilla arlequinada ha anat a treballar a la pista. Allà la sessió ha estat fonamentalment tàctica, amb exercicis de 3×3 i 4×4. De fet durant la setmana ja s’havia treballat un dels aspectes sobre el qual el tècnic, Ferran López està incidint més aquests últims dies: l’apartat ofensiu. Tothom és conscient que amb una mica més de gol l’equip tindria ara força punts més. Jugadors i tècnics estan convençuts que amb una vocació més determinada en els últims metres això pot millorar.

A les Comes s’hi nota l’ambient d’un gran partit. I és que al davant els igualadins tindran  un rival molt complicat, un dels més perillosos de l’Ok Lliga. I la realitat és que l’equip espera l’hora del partit (dissabte a 2/4 de 9 amb arbitratge de Francisco Jorge Garcia i Íñigo López-Leiton), amb moltes ganes d’intentar tornar a sumar punts després de la derrota a Cerceda. El jugador juvenil Roger Bars repeteix a la convocatòria on hi torna Sergi Pla, absent per problemes físics a Galícia.

No serà fins després del partit contra el Voltregà que els arlequinats començaran a concentrar-se en un dels premis de la temporada: la Copa. I és que entraran en la setmana especial del torneig del KO, i els tocarà estudiar bé el Barça i vigilar fins a lúltim detall per intentar guanyar als capitalins. Però per pensar en els blaugranes (i per poder.ho fer amb una motivació extra) abans els igualadins hauran de buidar-se per intentar fer un bon partit contra els blanc-i blaus, actuals quarts classificats de la competició.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *