OPERACIÓ COPA. P. GALBAS: ARRIBEM MOLT MOTIVATS… I AMB GANES DE DONAR LA SORPRESA

X,Galbas 2Foto IHC

L’Igualada CALAF GRUP entra definitivament en la setmana de la Copa. Feia dies que ho esperava. Sense deixar d’estar centrats en cap moment en l’Ok LLiga és evident que tothom desitjava que arribés aquest moment. Està en joc un títol. És a només 3 partits. És evident que el rival que ha deixat el sorteig és el pitjor que podia tocar però els grans reptes necessiten grans proeses. I la d’intentar eliminar al FC Barcelona és majúscula.

Per això tothom és necessari. Els jugadors, l’afició… I precisament per aquest motiu el club ha impulsat una “Operació Copa” que arrenca amb un vídeo motivacional que podeu veure en aquest link: youtu.be/Y6mx37QUgRk

De tota manera els arlequinats no necessiten motivacions extres. Hi arriben amb la força dels 27 punts aconseguits contra el Voltregà i amb la progressió en el seu joc cada cop més evident a la pista. Aquesta serà la primera copa per alguns dels jugadors igualadins Per exemple per Pol Galbas, que dissabte va ser un dels destacats. Va fer un gol (el 3 a 1) i va participar molt activament en el joc. 

P- Arribeu a la setmana de la copa de la millor manera, amb una gran victòria contra un gran equip.

POL GALBAS- Si, crec que en general vàrem fer un partit molt complert. Sabíem que en breu teníem la copa i que la millor manera per poder arribar amb bones sensacions era guanyant a un gran equip com és el Voltregà.

P- Vas fer un dels teus millors partits de la temporada… vas retrobar-te amb el gol … Bon moment per estar endollats!

POL GALBAS- Doncs si, personalment estic molt motivat per tot el que ens ve. És la primera vegada que jugo una copa del rei i en tinc moltes ganes!
Penso que ahir tots vam estar a molt alt nivell. Durant la setmana treballem moltíssim i realment és gratificant veure premiat d’aquesta manera l’esforç de tots aquests dies

P- Com està l’equip per la copa?

POL GALBAS- L’equip arriba motivat amb els 5 sentits i molt conscients que serà una parit duríssim.

P- És el Barça i serà dificilíssim però res és impossible … i a ganes no us guanyarà ningú…

POL GALBAS- Sabem que el Barça és el favorit, per tot. Té els millors jugadors del mon, però com tu dius, 50 minuts són molts minuts i poden passar moltes coses. El que si que puc dir-te és que l’equip arriba motivat i amb moltes ganes de disfrutar i per que no…  de donar la sorpresa.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *