OPERACIÓ COPA. ROGER BARS: ARRIBEM PERFECTES PER COMPETIR CONTRA ELS MILLORS

X BARSFoto IHC

L’Igualada CALAF GRUP ha fet el primer entrenament de la setmana de la fase final de la copa. De fet, però,  “l’Operació Copa” va arrencar el mateix dissabte, just quan els àrbitres van xiular el final del partit contra el Voltregà. Els igualadins afronten en realitat una setmana “fàcil” pel que fa a la motivació i al treball. Ningú necessita cap impuls extra per viure amb intensitat màxima uns dies com aquests. 

El cert és que l’equip no disposa de massa temps per preparar el partit contra el FC Barcelona i haurà d’anar bastant al gra. Aquest dilluns els arlequinats han fet sessió de vídeo i després entrenament en pista. El treball s’ha orientat especialment a intentar controlar tot allò que es necessita per afrontar un partit contra el Barça.

Per això els tècnics han fet treballar aspectes tàctics en 4X4. sense excessiva càrrega física per que l’equip ve d’un partit d’alta exigència contra el Voltregà i disposa d’un dia menys de recuperació que els blaugranes que van avançar el seu partit de lliga a divendres precisament per disposar de més dies de descans. El cos tècnic reconeix que preferirien tenir més temps, però també assegura que no hi haurà excuses. La falta de temps la intentaran compensar d’una altra manera: amb uns entrenament més dirigits i més curts. Aquest dimarts l’IHC repetirà la fòrmula: vídeo i sessió de pista per seguir afinant el joc. 

Ferran Lòpez ha convocat per aquest primer entrenament coper Roger Bars i Jordi Méndez. Bars entrarà amb tota probabilitat a la llista per la copa, i d’aquesta manera jugarà, igual que Pol Gàlbas amb qui parlàvem ahir, la seva primera fase final de la competició del KO. 

P- És la teva primera copa… com ho vius?… recordes l’última que va jugar l’IHC?.

ROGER BARS- Amb moltíssima il·lusió i amb ganes de lluitar i sorprendre… Si! Si que la recordo. Va ser a Oviedo, al 2013, i és que vaig tenir la sort de poder anar-hi.

P- Poc t’ho podies imaginar fa 3 mesos no, que jugaries una fase final de la Copa?

ROGER BARS- La veritat és que no, però el més important és viure el moment i aprofitar-ho tot.

P- I jugar-la contra el Barça la fa més difícil però també més atractiva?

ROGER BARS- Jugar la copa de per si ja fa que ho sigui i a més a més contra el Barça és un plus.

P- Com arribeu a la copa?

ROGER BARS- Crec arribem perfectes per lluitar i competir contra els millors.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *