FERRAN LÓPEZ: NO SOM NOMÉS UN RESULTAT. ARA HEM DE VOLER MÉS.

XigualadaFoto IHC

La copa ja és història (amb la victòria a la final del FC Barcelona). L’Igualada CALAF GRUP ha de centrar-se ara en seguir escrivint la seva a  l’Ok LLiga aprofitant al màxim les experiències viscudes a Reus. De segur que al llarg de la setmana Ferran López farà als seus jugadors una lectura detallada del partit de dijous i del moment actual de l’equip i de la competició. Avui la mevaweb us ofereix una “xerrada tècnica” del mister arlequinat. Com les que han anat modelant l’equip des que va començar la temporada. És Ferran López en estat pur.

Crec que l’Equip es va buidar en tots els aspectes. No van faltar ganes, ni il.lusió, ni implicació, ni esforç, ni preparació prèvia … va faltar ofici, en algún moment, i efectivitat en moments claus. Podem mirar-nos a la cara tots sense retreure’ns pràcticament res. Aquí arriben els 8 millors i nosaltres ho hem sigut, per mèrits propis, sense caramboles i per trajectòria.

El de dijous passat és una experiència més a la motxil.la, que de ben segur ens farà més forts en el futur pròxim. El resultat no reflexa ni molt menys el que va passar a la pista. És exagerat totalment. Evidentment és dolorós, però ni nosaltres ho vam fer tant malament per encaixar 8 gols ni el Barça ho va fer tant bé.

Només vaig sentir-me inferior al Barça en l’aspecte individual. Tenen les millors individualitats i per això ens van superar. No ens van superar tàcticament i sí a nivell individual. Ens vam trobar amb un 2-0 en contra sense haver fet res malament. Ni quan vam guanyar a la Corunya erem els millors ni ara som un desastre. Hem perdut estrepitosament, sí és veritat, però vam treballar i estem treballant moltíssim. No som un resultat només, som moltes coses mes … o sigui que a apretar les dents i a seguir.

Una temporada no se “salva” per classificar-te o no per la Copa del Rei… això és de pensament petit i poc ambiciós … qui pensi així no és esportista ni té l’orgull que s’ha de tenir. Ara hem de voler més. Hem de voler refermar tot el treball que fem cada dia per sumar moltíssims punts i quedar tant amunt com els nostres somnis ens diguin.

Aquest és el repte: voler-ne més. Aturar-se ara per aquest resultat, sí que seria un fracàs de tothom després de treballar com estem treballant. Jo en vull més i espero continuar amb la bona dinàmica de creixement, joc, treball i resultats, que fins ara portem a la Lliga, desitjo que per tothom sigui així. N’estic segur que ho serà… i pels que depenen de mi, en aquest aspecte, els jugadors, no en tinc cap dubte… i sí algú té dubtes ja el “perseguiré” jo perquè en vulgui més sí o si.

Voler-ne nés i créxer aquest és l’objectiu. Que la gent continuï venint a Les Comes com fins ara … ens fan més forts i acabaran feliços com nosaltres.

Vull agrair a tots els que ens van recolzar a les grades de Reus els seus ànims i la seva implicació amb l’Equip. També a tots aquells que no van poder venir i que de ben segur van sumar desde casa seva. Que continuïn amb nosaltres.

L’ Equip té festa fins dimarts. La setmana vinent entrenarem dimarts, dimecres i dijous. Creiem que hi ha mota fatiga física i mental arrossegada i el fet de no jugar fins el proper dimarts a Vilafranca és perfecte per recuperar-nos en tots els aspectes.

Que ningú pensi que baixarem els braços per aquest resultat … de fet, ja els tenim ben amunt.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *