MAI SOLS

x tauróCom deia la pancarta que el Front Tauró va desplegar a l’Olímpic de Reus. Mai no estareu sols. En els bons i els mals moments. L’afició està clarament al costat de l’equip. Ho va demostrar a la Copa (amb de 150 seguidors que van animar de principi a final) i hi tornarà en tot moment, a cada partit, en tot el que queda de temporada. I hi està per que l’equip s’ho ha guanyat. Per que aquests jugadors els donen mostres constants d’implicació, de lluita, de sacrifici, de valors … 

La realitat és que els arlequinats van jugar davant del Barça millor del que reflecteix el resultat. I també, que tots junts, tècnics i jugadors, estan fent una gran temporada. La copa era un premi. Ser-hi era el primer títol. Estar entre els 8 millors equips de la millor lliga del mon, era un reconeixement al treball d’un club modest que es manté des de fa gairebé 3 dècades entre els grans. Un treball que ara ha de seguir. Amb la mateixa intensitat. Amb la mateixa generositat. Per que les llàgrimes de dijous no s’han de perdre. Han de regar des d’ara mateix l’èxit que en el seu moment acabarà esclatant. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *