AMISTÓS CONTRA EL SANT FELIU DE CÀCERES, HINOJAL, QUEROL i VERA.

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han “estirat les cames” en aquest primer entrenament d’una setmana especial en que s’intentarà descansar i recuperar bé a tothom. De fet la sessió ha estat marcada per l’absència de Ton Baliu. La resta de companys han fet bàsicament treball de 4×4. 

Els tècnics confien que el capità podrà estar ja amb l’equip en el partit amistós que l’IHC jugarà aquest dimarts contra el Sant Feliu de la primera divisió estatal. L’equip del Vallès Oriental és un dels més “igualadins” de tots els que formen les categories estatals. A més del tècnic, l’ex-Dream Team, David Càceres, hi ha fins a 3 jugadors més amb passat a Les Comes: Fredi Hinojal, Albert Querol i Aleix Vera. Un cop més, com tots els altres partits de preparació que han jugat els arlequinats, els que no estiguin faran físic fora de la pista amb el PF, Pep Vàzquez. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *