HOQUEI CONTRA BARBÀRIE

imageFoto D. Figueras

Acabat d’arribar a Brussel.les, impactat per la notícia dels atemptats yihadistes, i amb l’obligació de sobreposar-se als sentiments i informar de la barbàrie… aturat en un semàfor sento un soroll familiar… un cop sec, clar, molt peculiar…. el d’una bola picant en el sòcol d’una pista… Miro i veig que hi diu… Royal Sunday’s Club Bruxelles … Intueixo que dins hi ha algú que desafia als violents fent el que ells voldrien impedir: vida normal. Penso que és un bon homenatge a les víctimes i un missatge als botxins… no acceptem xantatges a la llibertat. 

I així a 1285 quilòmetres d’Igualada, amb un petit esport fent el cor fort, ens arriben notícies de la vida que planta cara als intransigents. Detalls del partit d’entrenament entre l’IHC i el Sant Feliu. Partit “amistós”. Precisament tot el contrari del terror. A la fi, el menys important el resultat, 4 a 5

Gols:

0-1 fredy
1-1 nil
2-1 mendez
3-1 pol
2ona part:
3-2 fredy
3-3 vivet
3-4 aleix
4-4 molas
4-5 vivet.

El millor, l’unió en una pista de 2 equips lligats per uns vincles emocionals amb noms i cognoms, com Càceres, Hinojal, Vera i Querol) i per les ganes de competir. Que no s’escriu igual a compartir però que vol dir el mateix. 

Aquest dimecres últim entrenament de la setmana abans de la pausa de Setmana Santa. Qui hauria de fer pausa, i no puntual, és la violència inhumana. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *