MET MOLAS: HEM DE SEGUIR REMANT

metEls jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han tancat ja la setmana del derbi inter-comarcal. Ho han fet amb una altra sessió doble,  vídeo i després accions a pista, amb contraatacs, finalitzacions i faltes directes. Després han intensificat el treball de  4×4 amb components tàctics. El principal objectiu és segons expliquen els tècnics tenir precisament un nivell d’intensitat màxima, ja que el rival així ho exigeix. “Només sent intensos i estant molt concentrats guanyarem…que és el que volem. Dissabte l’IHC ha de ser un equip intens i valent” assegura Ferran López. . 

Doncs si és per intensitat i valentia Met Molas serà, sens dubte, un dels que marcaran el camí. Ell va donar l’últim punt dels 28 que te l’IHC a Calafell precisament amb un cop de ràbia i convenciment. 

P- Met, a Calafell, en l’últim partit abans de l’aturada de Setmana Santa,  vam fer una passa més per l’objectiu de la temporada. Aquest dissabte, contra el Noia,  hem d’intentar fer-ne un altre.

MET MOLAS- Si, si. Està clar. Segurament en les 3 jornades anteriors ens vam merèixer més … com a mínim 2 punts… No va poder ser … només en vam poder fer un… I ara amb 28 punts ens en falten cada cop menys per l’objectiu que tenim clar que és la permanència… i a partir d’aquí si podem aconseguir això podrem mirar més amunt.

P- Doncs, recordem ara aquell partit, Met. Érem un dels únics 3 equips europeus que no havíem encara empatat, junt amb el Porto i el Sanjoanense, tots dos de Portugal. Aquell dia un gol teu va trencar aquesta estadística i ens va donar el primer empat… i un punt!. 

MET MOLAS- Si. I ens ho hem de mirar des del cantó positiu. Un punt a Calafell és bò per que també podíem haver perdut. Per que ells van tenir opcions encara que els gols que van també van ser per errades nostres … Per tant ens hem de quedar que sumar allà és positiu per que és una pista complicada. I ara a seguir remant contra el Noia que serà un rival molt difícil. 

P- El gol, per cert, va ser espectacular. És ja el teu 10è de la temporada.

MET MOLAS- Bé, va ser un d’aquells moments en que ho has de provar. Quedava un minut i escaig i veus que el defensa se t’ha aculat una mica i ho proves … proves de creuar-la i vaig tenir al sort que entrés. I al final encara vam tenir un penal. És cert que ells en van protestar un… però és una pista on el públic apreta molt… I hi juguen amb això… especialment en finals ajustats com aquell. Però crec que no va ser penal. 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *