FORTS I PREPARATS CONTRA UN NOIA D’ADN ESPECIAL

Després d’unes hores intenses arran de l’emotiva carta de comiat del capità Ton Baliu l’actualitat de l’Igualada CALAF GRUP ha tornat a la pista. Com escrivia el mateix Baliu ara es moment de centrar-se en la competició:Només m’agradaria que us quedessiu sempre amb el Ton que he intentat demostrar dia rere dia als partit i als entrenaments, aquell qui ho ha donat tot per aquest club i que ho seguirà fent fins que acabi aquesta temporada per intentar tornar a portar aquest club a competicions europees”.

És just el mateix que vol l’equip. Estar forts i preparats per competir davant del Noia, un equip molt complicat de batre, que sempre lluita i com reconeix Ferran López, que va ser el seu tècnic durant molts anys, un equip queté un ADN especial”.

Per intentar arribar en condicions i plantar cara als cavistes, els jugadors de l’IHC han fet aquest dimecres la tercera sessió de preparació de la setmana. La més curta de totes. Els arlequinats primer han repassat joc i jugades en vídeo i després ho han traslladat a pista, amb exercicis de contraatacs i finalitzacions, remats a porteria i 4×4 tot pensant en el partit de dissabte. Ferran López té clar l’objectiu : “Volem iniciar el darrer tram de temporada sent molt competitius i sens dubte dissabte ho haurem de ser molt per que ens visita un equip molt potent i complicat. El repte és  competir moltíssim”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *