TON BALIU: DISSABTE VAM FER 20 MINUTS MOLT BONS

x TON GOLFoto IHC

Els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP han tingut descans aquest dilluns. Ferran López ha explicat que han decidit donar-los festa per que “porten molts minuts d’entrenament i partits a sobre. Treballarem dimarts, dimecres i dijous. Hem cregut que podrem afrontar la setmana amb més garanties físiques i psicològiques. I ara, a partir d’aquest primer entrenament,  intensitat i persistència per afinar de cara al partit de Vic”.

Qui sempre garanteix intensitat i persistència és Ton Baliu. Dissabte va obrir el marcador amb els dos primers gols i ja en porta 27, a només 3 de superar la mítica xifra dels 30. Tot i no ser davanter, Baliu és un dels millors canoners de la competició (és 6é amb els mateixos gols que Pau Bargalló, Ferran Font,  i Marc Vergés, ).  El capità arlequinat porta més d’un gol per partit (1.08, amb un 3 de 8 en penals i 2 de 1’0 en FD). Però tot i els bons registres Baliu té clar quementre guanyem tant me fa qui marqui, però a veure si puc passar dels 30 aquest any“. Pel 8 arlequinatdissabte vam fer un partit seriós, amb uns primers 20 minuts molt bons… i ells no van estar tant encertats com sempre”. 

I si el primer equip té una cita important dissabte a l’Olímpic de Vic, també en tenen una de molt destacada els equips aleví i juvenil de l’IHC. Els equips que entrenen Pirri i Francesc Fernàndez han de preparar els campionats de Catalunya de la categoria que comencen aquest divendres a Cambrils i Mollerussa respectivament. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *