ORDRE I INTENSITAT

L’Igualada CALAF GRUP ha començat ja a preparar la visita de dissabte a la pista del Vic. Els jugadors han fet primer físic amb el PF, Pep Vâzquez, i després han fet treball 4×4 amb diferents registres, sobre tot incidint en aspectes d’intensitat i ordre. Com ha explicat el mateix Ferran López “si volem competir bé a Vic, l’ordre i la intensitat seran fonamentals… ordre i intensitat en tots els aspectes del joc . Crec que hem crescut molt en això i hem de reforçar tot allò que aquest últims partits ens han donat i ens han fet créixer”.

Aquest dimecres els arlequinats faran la segona sessió de preparació de la setmana… amb revisió tàctica en vídeo i entrenament a pista. Tot per preparar el desplaçament al Pavelló Olímpic de Vic per jugar contra el segon classificat de l’Ok Lliga. El partit es jugarà a partir de 2/4 de 8 amb arbitratge de Rubén Fernández Garcia i Marc Soler Miralles.

L’enfrontament entre vigatants i igualadins havia de coincidir amb una jornada electoral al club banc i vermell, però al final els 1800 socis del club no hauran de votar,  per que la junta electoral ha suspès una de les dues candidatures  i l’altra, presidida per Josep Maria Roca, ha quedat formalment proclamada guanyadora. Aquest dimecres el fins ara president, Miquel Altimiras, s’acomiada del càrrec en un acte a les mateixes instal.lacions del club. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *