ARRENCA L’ASSALT ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

L’Igualada CALAF GRUP ha tancat ja la preparació pel partit de dissabte contra el Vic. Ho han fet amb el clàssic doble-programa. Sessió de vídeo més entrenament de pista. Allà els jugadors han practicat exercicis de contraatac, defensa i treball tàctic de 4×4. L’equip te clar com vol treballar el partit per intentar competir. Els igualadins saben que estan davant d’un equip molt potent però volen ser forts i lluitar al màxim. L’objectiu és guanyar. 

Després de l’entrenament Ferran López ha donat la llista de convocats. Tety Vives ha tornat a ser el jugador elegit per completar la convocatòria pel partit contra el segon classificat de l’Ok LLiga. 

Mentrestant l’IHC comença la seva participació als campionats de Catalunya de base. I per partida doble. Juvenils i alevins de l’IHC comencen aquest divendres la seva participació a la fase final dels campionats de Catalunya. Els juvenils de Francesc Fernàndez ho fan a Mollerussa. El seu primer partit serà contra el Manlleu A a 2/4 de 7 de la tarda. Entre els jugadors que formen l’equip juvenil hi ha Roger Bars. “Veig l’equip amb moltes ganes de donar la sorpresa… i la donarem!. Som els de sempre, hem jugat junts des de petits, Tenim reforços que ens ajuden molt… però jugui qui jugui ho tirarem endavant”. 

Per la seva banda l’equip aleví, que entrena Joan Antoni Gonzàlez, Pirri,  disputa el campionat de la seva categoria a Cambrils i debuta, també a 2/4 de 7,  contra el Vilassar A. 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *