ASSEGUTS I AMB PATINS

Sessió doble a Les Comes. Un dia més, els jugadors de l’IHC han treballat asseguts i amb patins. Primer han revisat aspectes del joc en vídeo i després han passat a traduir-ho a la pista. En la línia que exigeix un partit contra un equip tant treballat com el CP Vic.

Per afrontar un enfrontament tant exigent els arlequinats han preparat situacions d’ 1×1 i de lluita en rebots … tot per incentivar la intensitat que el cos tècnic considera que serà fonamental pel partit a l’Olímpic.  Després els igualadins han treballat també 3×3 en accions bàsicament de defensa i finalment en blocs de 4×4 molt dirigits.

L’equip ha demostrat estar en una bona línia de preparació per intentar complir amb les exigències del tècnic. Ferran López vol que l’equip sigui molt disciplinat i intens per que segons el tècnic igualadí serà l’única manera d’afrontar el partit davant dels osonencs amb alguna possibilitat de puntuar.  A més de disciplina i intensitat l’equip també haurà de potenciar al màxim la confiança en les seves opcions i alhora ser atrevit en allò que se sap fer. Aquest dijous tercera jornada i última de preparació, també amb programa doble. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *