ELS JUVENILS A SEMIS. ELS ALEVINS LLUITEN PEL 5É LLOC

Els dos equips de l’IHC presents a les fases finals dels campionats de Catalunya estan seguint dinàmiques diferents. Els juvenils s’han assegurat les semifinals mentre els alevins s’han quedar sense possibilitats de classificar-se. 

Els de Francesc Fernàndez han golejat al Vendrell amb un contundent 8 a 0 (2-0 a la mitja part) amb 2 gols de Roger Bars i Jordi Méndez i 1 de Sebastian, Prat, Jaime i Castells). Aquesta tarda els arlequinats s’enfronten al Reus.

Els resultats d’aquesta jornada matinal han estat aquests: 

IHC 8 – Vendrell 0

Reus 2 – Manlleu A 7 

Manlleu B 4 – Arenys de Munt b 3

Caldes A 1  – FCB 7

Pel que fa als alevins segueixen sense sort. Han perdut per 5 a 3 contra un potent Cerdanyola. Els igualadins han començat guanyant per 2 a 0 però han vist com els vallesans equilibraven el marcador. Amb 3-3 l’Armand ha enviat una FD al travesser. I després encara amb 3 a 3 en el marcador els han mostrat una targeta blava inexistent (per una empenta de Gerard) i tot i q no han encaixat la FD en la superioritat han rebut el gol que ha acabat sent decisiu. Els gols arlequinats els han marcat l’Armand i el Martí (2). Els d’en Pirri juguen aquesta tarda cobtea el Congrés per intentar disputar el 5é i 6é lloc.

Els resultats se la jornada del matí han estat aquests: 

vilassar 4 – Congrès 2
Cerdanyola 5 – IHC 3
Calafell 2 – Caldes 5
Juneda 0 – Manlleu 6

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *