VIC 4 – IHC CALAF GRUP 4. UN SENYOR PARTIT AMB FINAL POLÈMIC

image

Foto D. Figueras

Puntuar en una pista com l’Olímpic, davant d’un equip treballat i talentós com el Vic, és sempre motiu de celebració. El problema és quan a falta de 37 segons estàs guanyant i amb un gol molt protestat (per bola alta) acabes perdent dos punts més que guanyar-ne 1. Ruben Fernàndez i Marc Soler han protagonitzat el pitjor arbitratge de la temporada. El penal de l’1 a 2 (clarament fora de l’àrea), 2 targetes blaves no assenyalades, una si mostrada al Ton (per teatre “del bueno” de Font) i el gol d’altura del 4 a 4 són prou arguments com per definir la seva actuació d’escandalosa.

Ni això, ni la recompensa migrada, poden tapar el partidàs, especialment en defensa, que han fet els arlequinats. Sempre per davant, manant en el marcador, i en el joc, i complint al 100% les consignes de la banqueta… Un partit complert que li ha donat a l’IHC el punt 35 i la permanència matemàtica després de la derrota del Shum a Cerceda.

DOMINI TOTAL

L’IHC ha començat magníficament el partit. Manant i dominant. Ton Baliu ha avançat als arlequinats amb un costa-a-costa. El capità ha robat una bola a la frontal de l’àrea pròpia i ha corregut pista fins a trobar l’altra, encarar al porter i batre’l amb un tir çreuat a mitja alçada.

Baliu també ha intervingut en el 0-2. Un remat seu des de mitja pista l’ha desviat a la xarxa un oportú Pol Galbas. El Vic només ha pogut reduir diferències dels del punt de penal (en la primera errada garrafal de la parella arbitral).

Només arrencar la segona meitat Casas ha empatat pel Vic amb un remat des de la frontal de l’àrea. Per sort Met Emmascarat s’ha inventat un gol impossible en el servei d’un booling i l’IHC ha recuperat el domini. Ha estat, però, per mass poca estona per que només  un minut després Christian  ha encertat a rematar dins un passi des de darrera de la porteria.

Amb el 3 a 3 s’ha arribat als últims instants del partit. Tot podia passar i tot era possible. I la seqüència ha estat taquicàrdica.

-A falta de 3 minuts l’Elagi ha aturat la FD per 10 faltes.

– 30 segons després Roger Bars defineix una contra perfecta al primer pal, superant Grau per dalt… un autèntic golàs que donava 3 punta.

– A falta d’1 minut i 39 segons Molas ha tingut la FD de 10 i no l’ha pogut aprofitar.

– I just amb només 37 segons per jugar el Vic (que havia tret el porter per intentar el miracle) aconsegueix l’empat en una bola penjada a l’àrea,  molt protestada pels igualadins que la consideren alta. Tot i l’enuig majúscul dels arlequinats el gol puja al marcador i l’IHC se’n torna d’Osona amb només un punt.

VIC 4 (1/3) Grau, Bancells (1), Mia, Christian (1) i Presas, equip inicial. Font, Casas (1) i Burgaya (1).

IHC CALAF GRUP 4 (2/2) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Roger Bars (1), Sergi Pla i Met Molas (1), equip inicial. Nil Garreta i Pol Galbas (1).

GOLS: 0-1 Ton (m 5.06), 0-2 Galbas (m 12.30), 1-2 Bancells penal (m 16.06). SEGONA PART. 2-2 Casas (m 3.50), 2-3 Molas (m 7.25), 3-3 Christian (m 8.26), 3-4 Bars (m 22.30), 4-4 Burgaya (m 24.23)

INCIDÈNCIES: Mal arbitratge de Fernandez i Soler, amb errades de consideració que han acabat incidint en el marcador. Baliu ha vist una targeta blava. D’altra banda 3 ex-igualadins (Edu Fernàndez, Marc Navarro i Roger Rocasalbas) s’han classificat per la final de la Cers després de guanyar per penals a l’actual campió, l’Sporting de Portugal. Aquest diumenge jugaran la final contra el Barcelos portugués. 

CAMPIONATS DE CATALUNYA

Acabada la fase de grups juvenils i alevins afrontaran ara objectius divergents. Els juvenils (sense Roger Bars) han perdut per 3 a 2 contra el Reus en un partit intrascendent per que ja estaven classificats com a primers de grup. Ara s’enfrontaran per un lloc a la final al Manlleu B a 3/4 d’11 del matí. L’altra semifinal la jugaran FCB i Vendrell.

Per la seva banda els alevins han acabat la fase amb un empat injust contra el Congrés (2-2) i per només un gol hauran de jugar el partit pel 7é i 8é lloc contra el Calafell a 2/4 d’una del migdia. Les semifinals seran: Manlleu-Vilassar i Cerdanyola-Caldes.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *