TOTS SOM TON -1. ELS EQUIPS DE BALIU: D. Càceres, J.Bargalló, O. Vives, Dani R. , E.Torner, F. Formaté, F.Monclús…

Primer entrenament de la setmana pels jugadors de l’Igualada CALAF GRUP després de la festa d’aquest dilluns. Els tècnics insisteixen que ara el més important és cuidar la qüestió mental mental per que l’equip ja te bona part de la feina física i tàctica feta.  

L’equip ha fet treball físic amb el PF , Pep Vàzquez, i després sessió en pista amb 4X4 dirigits a temes tàctics … amb el partit contra el Lleida al cap però deixant anar les cames de cara a dissabte. 

El vestidor és conscient que te un repte molt important al davant.  Classificar classificar l’equip per la Cers, Tècnics i jugadors creuen que s’ho mereixen per treball i també per història. Estem, doncs,  davant d’una setmana important. Els tècnics han traslladat als jugadors la idea que el partit contra el Lleida és clau i per això demanen el suport de l’afició per que dissabte és l’últim partit a les Comes d’aquesta temporada i pot ser una cloenda amb regust europeu.

El partit és també històric per que suposarà l’últim partit (de moment) d’una autèntica llegenda, l’adeu a Igualada del gran capità Ton Baliu. És per aquest motiu que aquests dies la mevaweb recollirà missatges de jugadors i tècnics que han coincidit amb Baliu en aquesta dècada prodigiosa. 

DAVID CÀCERES

Hola Ton. Dissabte és l’últim partit que jugues a la que ha estat casa teva durant tota la teva vida esportiva. Aquest club pot estar orgullós que hagis defensat aquests colors i portat el braçalet de capità com tu ho has fet.

En els pitjors moments del club tu vas aconseguir tirar endavant l’equip i vas fer possible que jo pogués retirar-me al club de la meva vida.

Per mi és un orgull quan dius que sóc el teu ídol esportiu!!

Dissabte, sens dubte, estaré allà per dir-te adéu com et mereixes amb la Núria, el Fran i l’Ali. 

Et desitjo el millor en la nova etapa que iniciaràs a Porto amb una altra persona, molt especial pels dos, i que facis història amb el nostre número. 

Confia en tu, ets un grandíssim jugador, però sobre tot ets un gran amic. Segur que amb el temps tornaràs a defensar aquests colors que tant estimes, i un dia la teva samarreta estarà penjada al costat de la meva. 

Dissabte tots a les Comes a fer el comiat del Ton!!!

Gràcies Ton8!!!

JORDI BARGALLÓ

Quan va començar amb el primer equip, el Ton apuntava molt bones  maneres, era molt treballador i sempre és fixava en tot, estava observant en tot moment com si fos una esponja (amb els ulls ben oberts)
Actualment s’ha convertit en el líder de un club tan gran i històric com l’Igualada i ho ha fet amb una naturalitat espectacular i en uns temps difícils , cosa que diu el valor del Ton .
Espero que segueixi creixent i sigui molt feliç jugant !!
Una abraçada molt gran a tots els arlequinats !!!  Molta sort !!

ORIOL VIVES

Tonàs!!! Guardo en el record 2 anys inoblidables al vostre costat. Ja d’aquelles es veia el tròs de jugador que estaves fet…et desitjo tota la sort del món en la teva nova aventura portuguesa. Segueix demostrant el que ets, el grandíssim jugador i persona que estàs fet. Una abraçada des de la Corunya!!!!!!

DANI RODRIGUEZ

En Ton… jo vaig coincidir un any amb en Ton a Igualada i encara que sembli poc temps, guardo un record inesborrable. Com a  jugador per mi no té sostre, ho té tot per aconseguir el que vulgui, sacrifici, carácter, qualitat, maduresa, i sobretot lideratge i humiltat.

Però si com a jugador ho té tot, com a persona i company va sobrat. Jo crec des de la meva humil visió, que vaig asssitir, en aquell any junts, a l’explosió d’en Ton, aquell any genial a l’Igualada HC, i alhora duríssim, vam gaudir de l’explosió del 8. L’Igualada va guanyar un referent per la seva base, un nano que demostrava que amb humil.litat i esforç es podia aconseguir triomfar al primer equip de la ciutat.

Com a company era un tio divertit, esbojarrat, treballador, pasional amb el seu club, sempre pendent de tothom, sempre, tot i la seva joventut, madur, i fent-nos sentir a tots com a casa, tot i que era casa seu. Amb mi va estar especialmente atent en un dels moments més durs de la meva vida, ell va estar amb mi i va ser-hi i això no ho oblidaré mai. Gràcies Ton.

Et desitjo el millor i t’agraeixo haver-me ajudat a ser millor jugador i millor persona al teu costat

ENRIC TORNER

El Ton és un jugador que pensa, un jugador complet, un jugador que sap que toca fer en cada moment! … Per mi un amic dins i fora la pista, un exemple! marxa del club on ha donat el màxim per viure una experiència que s’ha guanyat a base  d’esforç i sacrificis!! Molta sort Ton!

FERRAN FORNATJÉ

Del Ton només tinc paraules bones. Me l’estimo molt com a persona i segur que li anirà genial a la seva nova etapa. Espero que alguna cosa meva se li hagi quedat i que vagi a Portugal a demostrar el que val.

FRANCESC MONCLÚS

Tots els que hem tingut el plaer de compartir l’esport de l’hoquei amb el Ton  sabem que tot ell és passió per aquest esport, sentiment per el club i la ciutat i compromís amb els reptes.
En aquesta darrera època ell sap el dificil que ha estat i com s’ha hagut d’implicar per tal que l’IHC seguís allà on es mereix. Vàrem poder compartir aquest moment i, sincerament, han estat els meus millors anys com a entrenador. Només cal desitjar que tingui molta sort en aquest nou repte, on hi haurà molta gent que podrà disfrutar del que ell és, un magnífic jugador amb una gran qualitat humana

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *