TOTS SOM TON. ELS EQUIPS DE BALIU-2. Q.Paüls, D.Busquets, J.Creus, R.Rocasalbas, J.Raja, R.Peralta…

Segon entrenament de la setmana. Els igualadins han fet treball de finalitzacions i contraatacs. El cos tècnic segueix pensant que aquest és un aspecte a millorar i que pot ser determinant aquest dissabte. L’equip també ha afinat aspectes tàctics de 4×4 orientats ja al partit contra el Lleida. Els tècnics  reconeixen que hi ha una gran part del treball que ja s’ha fet però asseguren en que es necessita un esprint final de tothom. El vestidor és conscient que el premi pot ser gegant però també en que no es pot desconnectar en cap moment. Ferran López insisteix en la idea de la recompensa: “Demano un esprint a tothom per aconseguir-ho. El premi és genial i en aquest sentit els fem treballar. Tothom alerta per que el Lleida és un rival preparat i perillòs i haurem d’estar forts en tots els aspectes del joc.

I mentrestant segueix creixent la llista dels que participen dels “Equips de Baliu”, en la setmana del “Tots som Ton”.

X TON 10

 

JOAQUIM PAÜLS

Quan vaig començar a pensar amb el Ton Baliu com un valor ferm per la Selecció, va ser després de veure un seguit de partits on destacava clarament per la seva potència i velocitat, per una gran capacitat d´anar-se´n de l´1 x 1 i per la seva versatilitat, sobretot en tasques ofensives.

Sóc dels que pensa que la seva progressió passa per anar a un equip gran i jugar per guanyar cada dissabte. Creixerà en tots els sentits. Caldrà observar la seva evolució i el seu rol dins d´un equip que lluitarà per guanyar-ho tot.

No puc parlar del Ton sense parlar de l´Igualada H.C., que cada temporada sorprèn per la seva mutació i la seva capacitat innata, per mentalitat i per ambició, de competir. La trajectòria ascendent del Ton no s’enten sense projectar-la a l´equip, un equip de debò, dintre i fora de la pista, just on hi ha la frontera entre l´equip vulgar i l´equip pro-actiu, dinàmic i solidari.

Sí, el Ton ha estat un referent dins del grup i l´equip ho ha entès, donant-li galons i protagonisme perquè ells retornés aquesta confiança amb escreix… Marxa en el moment just, després de fer grans campanyes.

En la vesant personal, el Ton no enganya. És una persona absolutament transparent, gens egoista i sempre disposat a sumar en favor de l´equip. Pot estar o no a la selecció, però mentre estigui de seleccionador sempre estaré seguint la seva progressió.

Cal lamentar que un altre jugador TOP emigri cap a un altre país, però cal desitjar-li el millor, perquè el seu triomf també és el triomf de l´Igualada H.C., de la seva base i la seva gent.

SORT i ÈXITS!

Quim Paüls
Sel. Nacional

DAVID BUSQUETS

Què dir del Ton….el definiria amb unes quantes paraules…ambició, talent, potència, velocitat, “un parell”… saber estar, home d’equip, constància, compromís, símbol, capità…i un gran exemple i referent pels més joves. Grandíssim jugador de present i futur. És i serà un dels grans de l’hoquei, per la seva entrega, la seva qualitat i el seu compromís allà on jugui.. Tindran molta sort de tenir-lo….seria un fix al meu equip.. Li desitjo tota la sort del mon, que la tindrà, en aquesta aventura. Que la gaudeixi al màxim i lluiti pels seus somnis..que els aconseguirà!

JORDI CREUS

Del Ton en tinc un gran record! Quan vaig arribar ell era molt jovenet i el recordo com un jugador amb unes qualitats boníssimes i un marge de millora brutal i així s ha demostrat! Ara ja es un dels referents de l’ Oklliga tot i ser encara molt jove! Li desitjo tota la sort per que és una gran persona!

ROGER ROCASALBAS

Només tinc paraules bones per en Ton. GRAN company, GRAN jugador i GRAN amic. Vaig coincidir un any a les files arlequinades però el suficient per arrelar una gran amistat.
Penso que la forma de jugar és el reflexa de la persona i només cal veure’l per donar-te compte que es tracte d’un jugador especial. Com a virtuts, destacaria la velocitat d’execució i anticipació producte del seu potencial físic i intel·ligència.
En Ton en la etapa que varem coincidir necessitava un gran repte perquè tenia molt de potencial però necessitava explotar i la capitania li va donar l’oportunitat. Amb el temps ha demostrat fer el pas endavant i s’ha traduït en que ara mateix és un fix a la Selecció Espanyola.
Aquest any vinent a Porto en té un altre de repte i de ben segur que tornarà a trepitjar amb força. TOMBA desitjo que aquesta nova etapa estigui plena de grans moment.
Una forta abraçada.
Rokinauer!!

JOAN RAJA

Afortunadament he tingut el privilegi de compartir vestuari amb ell més de 15 anys, junts hem viscut grans moments dins i fora la pista. Convertint-se amb un dels jugadors més joves en debutar i formar part del primer equip, un camí gens fàcil, fent-se nom a base de treball, sacrifici, constància i sobretot moltíssima humilitat… tots sabíem de la qualitat del Ton, la confiança i la maduresa l’han portat ha ser el gran jugador que és avui. Si vol seguir creixent, i complir el somni de ser entre els millors, ara és el moment de fer-ho.
Li desitjo tot l’èxit del món i ser que així serà, s’ho mereix. Molta sort germà!!

RAMON PERALTA

Bé… Ton, ha arribar l’hora de volar, d’experimentar altres reptes. Vaig tenir la sort de ser un dels que va formar part del teu creixement com a jugador i com a persona. I des de petit ja apuntaves maneres. No tenia cap dubte que arribaries on volguesis. Sempre has estat el referent de l’equip, tant com guanyàveu com quan perdíeu. Sempre tenies aquella paraula, o un escrit d’ànims per l’equip. Has progressat poc a poc, i al final l’hoquei t’està donant el que mereixes. Ara toca aprofitar tot el que has après i gaudir de la nova etapa. I no dubtis que eres, ets i seràs el referent i el mirall per tots els que t’admirem, i som molts. Moltisima sort Ton!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *