TOTS SOM TON. Els equips de Baliu-4. S.Carda, Edu F., Ll. Tomàs

L’Igualada CALAF GRUP s’acomiada aquest dissabte de la temporada a les Comes (2/4 de 7 amb arbitratge d’Óscar Valverde i Jonathan Sánchez). Ho fa amb un partit d’altra trascendència. Els dos equips necessiten imperiosament els punts, els arlequinats per entrar a Europa, i més vista la victòria del Vilafranca davant del Voltregà 5-2 , en un dels dos partits avançats a aquest divendres  (en l’altre el FC Barcelona s’ha imposat al Reus per 4 a 2). Els lleidatans del Llista per assegurar-se la permanència tenint en compte que a l’última jornada reben precisament al FCB).

Però, fins i tot per sobre de la importància esportiva, el partit estarà marcat per l’emotivitat. Serà el darrer partit a casa d’una llegenda de l’IHC, Ton Baliu (de fet també suposarà l’adeu d’un altre jugador de la casa molt estimat com Joan Muntané). Durant tota la setmana hem estat recollint sensacions de jugadors i entrenadors que han format part dels “Equips de Baliu”. Avui tanquem la sèrie amb 3 persones. Triades especialment. Un que per molts està considerat el millor jugador de l’IHC de tota la història, Santi Carda (de fet lúnic que no va arribar a jugar amb el Ton). L’altre, el capità que li va cedit el braçal a Baliu, Edu Fernàndez. I el tercer, algú que va començar sent company de pista i vestidor, després amic  i ara és directament familia (i rival aquest dissabte), el porter Lluís Tomàs. 

SANTI CARDA

Aquest cap de setmana t’acomiades de les Comes, el club on vas néixer i créixer, el club de la teva vida,on has demostrat tot el que vals, com a jugador i com a persona.

T’esperen nous reptes i canvis però no deixis de confiar en tu ,…no deixis de ser el Ton.

Molta sort

EDU FERNÀNDEZ

Només cal veure el munt d’admiració i les bones paraules que despertes per estar molt orgullós de la teva trajectòria en el món de l’hoquei.

I aquesta admiració te l’has guanyat a base de treball, il·lusió, companyerisme, lideratge, i molts altres valors. Per mi ha estat un plaer compartir vestidor al teu costat i veure la teva gran evolució. Des del jove jugador amb moltes ganes d’aprendre al gran capità actual! i tot això sense fer soroll, amb senzilleza, humiltat i sempre amb un somriure.

Has aconseguit guanyar-te un lloc entre els grans d’un club històric, sent el mirall i referent pels joves que tot club necessita. Ara ha arribat el moment de mirar més enllà i anar a buscar els teus límits. No tinc cap dubte que aconseguiràs tot allò que et proposis. Et desitjo molta sort en aquesta nova etapa!! Disfruta d’aquest últim partit! T’ho has guanyat!
 
Apa, una abraçada!!

LLUÍS TOMAS

Primer company, després amic, seguidament cunyat, avui família, demà tiet, per sempre un dels meus!

I dient això podria acabar, però continuaré una mica…

Fa 9 anys vaig conèixer un jove promesa de l’Igualada, un tal Ton Baliu. Ja de bon principi se li coneixia un talent diferent i una intel·ligència dins de la pista que feia pensar que seria un dels grans. Totes aquestes virtuts, amagades en un vestit d’humilitat i prudència, asseguraven l’èxit personal en poc temps. Així ha estat. Ara ja es pot dir que aquell júnior “promesa” s’ha convertit en un dels grans d’aquest esport.

Aquest dissabte, gaudeix molt molt molt del final de teva primera etapa al club de la teva vida. Estic segur que t’acomiadaràs amb un “fins aviat”. Serà un orgull i una sort formar part del partit del final de la teva primera etapa a les Comes, i tot i perseguir objectius diferents durant 50 minuts, gaudiré amb tu del “teu comiat”. Com que ja em coneixes, t’he de dir que faré tot el possible perquè marxis amb mal sabor de boca pel que fa al partit, i així d’aquí molts anys, quan el comiat sigui un “Adéu”, et treguis aquesta espina que per culpa d’aquell pesat del cunyat, et va quedar clavada quan deies “fins aviat”.

Molta sort en la teva nova etapa a Portugal, simplement sigues tu, natural i humil, i els èxits individuals i col·lectius estaran assegurats. 

De part d’un que t’estima,

Lluís.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *