TOTS SOM TON. ELS EQUIPS DE BALIU-3. M.Navarro, I.Sanz, J.Camps, P.Torras, M.Casadevall, R.Pelicano, J.Oller, J.Doncel

L’IHC ha tancat ja la seva preparació pel partit de dissabte contra el Lleida. L’equip ha tornat a transmetre bones sensacions. Els jugadors s’han mostrat amb ganes que començi ja el partit que tancarà la temporada a les Comes.  

Els arlequinats han fet una segona sessió de video de la setmana i , després, ja a pista, han fet remats, 1 contra porter.. també competicions 4×4. Els tècnics han tornat a insistir que el més important a aquestes alçades de temporada és l’aspecte mental, que els jugadors arribin frescos i convençuts que el premi és molt gran.

Després de l’entrenament Ferran López ha donat la llista de convocats. Tety Vives i Jordi Méndez hi tornen a ser amb la missió d’ajudar l’equip una vegada més. El vestidor demana que tothom vingui a donar suport a l’equip per aconseguir els 3 punts per intentar estar a Europa, l’objectiu pel qual han treballat durant tota la temporada, un cop assegurada la permanència.

I mentrestant l’Equip del Ton es va fent gran.

MARC NAVARRO

Tonchito, 

Que gran que ets! Recordo el primer dia que ens vam reunir al club amb l’equip abans de començar la pre-temporada i va aparèixer un nen amb la seva moto atabalat amb els examens de selectivitat, el Ton Baliu em va dir el Cáceres.  9 anys després t’has convertit en un dels millors jugadors del hoquei mundial, en un referent de l’IHC i en un dels meus millors amics.

Aquest dissabte et toca gaudir. Gaudir del teu “últim” partit a Les Comes, del teu vestidor, amb els teus companys, amb la teva família, amb l’afició, amb els teus amics, amb la Meia, amb el Puyi, amb el Lodi, amb el Martí… amb tota la gent que t’estima i que et trobarà tant i tant a faltar. 

T’ho has guanyat! En un dels moments més delicats d’aquest club, tu vas estar allà, vas fer un pas endavant i vas liderar un equip que ha aconseguit tornar a disputar dues finals a quatre de la copa de la Cers i acostar altra vegada aquest club al lloc on es mereix, en la lluita per títols. 

Sé que el teu somni era poder fer tota la teva carrera esportiva al Igualada, però estic segur que algun dia tornaràs i que d’aquí molts, molts anys jo estaré a Les Comes per veure com es penja la teva samarreta al lloc on correspon, al costat dels més grans d’aquest club. 

Confia en tu mateix, el teu límit estarà allà on tu vulguis que estigui!

Molta sort germà!

IVAN SANZ

Ton, creo que todo lo que te tenía que decir ya lo he hecho. Sabes perfectamente que pienso de ti, la enorme confianza y admiración que siento por ti. Solo me queda decirte una vez más lo afortunado y orgulloso que me siento de haber tenido la oportunidad de trabajar contigo. Ten coraje, sé valiente, cree en ti, desafía tus límites, no te rindas… Sé tú mismo! Atrévete a ser grande!

JORDI CAMPS

Desitjar molta sort, sembla un tòpic, però quan un decideix deixar el club de la seva vida , per emprendre nous reptes, realment la sort t’ha d’acompanyar.
Al Igualada has demostrat ser un referent en qui molts joves s’han fixat.
Ara, lluny de Catalunya, pots demostrar que l’hoquei català és un referent.
Vivim l’hoquei com una passió però el seny i la teva professionalitat que al llarg d’aquests anys has demostrat et faran gaudir d’aquest esport de manera vibrant en un país com Portugal 

PEP TORRAS

Quan va començar a entrenar amb nosaltres el Ton transmetia senzillesa i es va guanyar el respecte de tothom amb el seu caràcter obert i amb unes ganes d’aprendre enormes. Que els petitons de l’Igualada t’hagin pogut tenir com a referent durant aquests anys és un regal. El Ton serà present en tots aquests petits durant temps. Com a pare és un orgull que la meva filla el tingui com a referent!!!

MARÇAL CASADEVALL

Ton m’agradaria dir-te que per mi va ser un orgull formar part de l’igualada HC encara que només fos un any i poder compartir vestidor i grup humà amb tu, ja que és això mateix el que realment et diferencia i et fa diferent. Saps construir, afavorir i cuidar el grup d’una manera especial i crec que de manera gairebé innata aconsegueixes que la gent se senti a gust. I és per això que els teus equips funcionen i t’enduus tants amics com pots comprovar en un dia com avui.
Em sap greu no poder-hi ser però et desitjo tot el millor en la nova aventura!
Una abraçada.

RAUL PELICANO

1- disciplinado
2- ganador
3- una máquina
Solo podría decir cosas buenas de él! Cuando lo conocí era un niño y sólo tenía ganas de aprender… Eso lo ha llevado donde está ahora mismo! un referente en el hoquey español incluso mundial! Ha enamorado a la afición del igualada y ahora hará lo mismo con su nuevo club! Y nada, solo le deseo lo mejor porque se lo merece! Suerte amigo!

JASSEL OLLER

Ha sigut un orgull compartir vestidor amb tu durant dos anys i fer-me sentir casa meva de casa teva, ets molt gran i ho seguiràs sent allà on vagis, ets un referent d’esforç, sacrifici, talent i lluita! Espero que la teva nova etapa fora de casa teva sigui magnifica i plena d’èxits per que t’ho mereixes! Molta sort Ton!!!

JOAN DONCEL 

He tingut la sort de poder-lo entrenar de pre-benjami i de sènior (i espero tornar-lo a entrenar) a part de ser un gran jugador em quedo amb que té la mateixa qualitat jugant que com a persona. Ha millorat molt any a any i ara li toca recollir el premi de tots aquests anys de dedicació a l’ hoquei i al club. Ara li toca gaudir de l’experiència i segur que el tornarem a veure a les Comes d’aquí uns anys. Molta sort Ton!!!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *