NIL GARRETA I TETY VIVES, UN ANY MÉS D’ADN ARLEQUINAT

renovació nil tetyFOTO IHC

Nil Garreta i Tety Vives seguiran transmetent ADN arlequinat a l’IHC CALAF GRUP 2016-2017. Tots dos seguiran continuaran una temporada més a les ordres de Ferran López. Els dos jugadors del planter s’han guanyat el lloc amb el seu treball continuat i generós durant l’any.  Nil Garreta ja en el primer terç de la temporada i Tety Vives en un final fantàstic d’Ok Lliga.

Amb aquestes dues renovacions la plantilla va agafant una forma gairebé definitiva. Amb la continuïtat assegurada d’Elagi Deitg, Dani López, Met Molas, Sergi Pla, i ara, Garreta i Vives, junt amb l’arribada de Francesc Bargalló. La directiva igualadina confirma que aviat arribarà un nou fitxatge i s’aniran confirmant altres renovacions.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *