FRANCESC BARGALLÓ, PRIMER FITXATGE DE L’IHC CALAF GRUP 2016-2017

xBARGAFOTO IHC

Francesc Bargalló s’ha convertit en el primer fitxatge de l’Igualada CALAF GRUP de la temporada 2016-2017. “Barga” de 39 anys arriba a l’IHC amb un llarga experiència a l’OK Lliga. Ha estat jugador del Noia, del Liceo, Voltregà, Blanes i aquesta última temporada del Vilanova (a Primera Nacional). Francesc Bargalló aportarà caràcter i experiència a un equip jove. I gols! (ha estat el vuitè màxim golejador de la categoria amb 32). I a pilota aturada (13 de 16 en penals).

En la seva llarga experiència esportiva Francesc Bargalló ha coincidit diverses temporades amb Ferran López a la banqueta que coneix perfectament el que li pot aportar el jugador. Bargalló s’ha mostrat “doblement il·lusionat” pel seu fitxatge i per que podrà disputar competició europea la pròxima temporada. 

Per la seva banda l’entrenador de l’IHC, Ferran López,  ha informat que Bargalló no serà l’últim fitxatge. El tècnic ha assegurat que en les properes setmanes es donarà a conèixer un altre jugador amb el que es tancarà el capítol d’altes a l’equip. De moment ja s’ha confirmat la continuïtat de l’Elagi Deitg a la porteria i Sergi Pla, Met Molas i Dani López, més l’arribada ara del jugador de Sant Sadurní. 

Com ja es va fer públic el passat dissabte, a les baixes de Joan Muntané i Ton Baliu (ja conegudes) s’hi ha d’afegir la de Pol Galbas. El de Sant Cugat ha hagut de decidir no continuar per problemes en el desplaçament, donada la distància que separa la població vallesana de la capital de l’Anoia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *