J.MUNTANÉ: S’HA TANCAT UNA ÉPOCA. I SAP GREU

Z MuntanéAmb la temporada oficial ja acabada l’actualitat de l’Igualada HC CALAF GRUP segueix marcada per arribades i adeus. A l’espera de tancar definitivament la plantilla del primer equip (amb l’arribada de moment d’Emanuel Garcia i Francesc Bargalló), aquests són també dies de comiat. Avui ho fem amb un jugador amb ADN de les Comes, Joan Muntané. 

P- D’entrada confirmem primer la teva nova destinació…

J.MUNTANÉ- Si, si ja s’ha confirmat… jugaré a Les Casernes, a Vilanova,  la pròxima temporada a les ordres d’Alexis Castro.

P- Han estat unes setmanes intenses amb molta gent dient-te adeu… tot i que hauria de ser un “fins a la pròxima”…

J. MUNTANÉ- Si. Ha estat emocionant aquest final de temporada veure que la gent està al teu costat, que t’estima… és una mica un premi a molts anys aquí a Igualada. I és una cosa que valoro moltíssim per que aquest és un club que em sento molt meu. Vaig començar aquí de molt petitó, a l’época del Dream Team. I el fet d’anar escalant i arribar al primer equip… per mi era un somni. I haver-lo complert és molt important. I si, és cert que mai s’ha de tancar aquesta porta però s’ha acabat una etapa. I sap greu. Però ja diuen  que quan es tanca una porta s’obre una finestra… Però qui sap?

P- Quan dius que la gent t’estima… de fet poca gent (i mira que n’ha passat molta i de molt nivell)… poca ha arribat a tenir pancartes dedicades.

J.MUNTANÉ- Bé,aquell  va ser el dia bàsicament del TON, que es mereix aquell gran homenatge per que el que ha fet aquests anys és per treure’s el barret… però en veure que també pensen en tu et fa adonar que valoren tot el que has fet i treballat. Han estat gairebé 20 anys a Les Comes (amb aquell parèntesi a Vilafranca) … de jugador, d’entrenador, de fer base… ajudant a la coordinació. He passat moltes hores a Les Comes… i fa llàstima però es tanca una etapa. També em sento privilegiat d’haver-ho pogut gaudir durant aquests 3 anys al primer equip

P- Has marxat amb l’objectiu aconseguit… entrar a la Copa de la Cers.

J.MUNTANÉ- Si, si aquest era un objectiu de l’equip. L’IHC amb la història que té, amb el palmarés que té hi hauria de ser sempre. O a la Champions o a la Cers, però sempre. Portàvem vint i escaig anys sent-hi sempre i per tant haver-i pogut tornar a entrar ens ha de fer sentir contents. De fet ,m’emporto un gran record del dia del Lleida i el poso al mateix nivell que aquella Final Four de les Comes. El pavelló feia un goig impressionant i era una cosa que tenia al cap des que era petit… i em va emocionar moltíssim. També el dia que vaig debutar aquí a casa… Són els 3 grans records que m’emporto a la motxil.la. I el dia del Lleida va ser una explosió d’emocions i les vaig viure intensament. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *