POL GALBAS: TANT DE BO PUGUEM COINCIDIR EN EL FUTUR

z GalbasFoto IHC

P- Seguim la dinàmica d’adeus a l’IHC.  Pol la temporada que ve jugaràs al Caldes.  La teva estada a Igualada, la primera diguem, haurà estat d’un any. 

P. GALBAS- Si. Les raons són bàsicament el desplaçament. Jo estic treballant i estudiant a Barcelona i a Sant Cugat i el fet de venir aquí m’és molt complicat, en tots els aspectes. I vaig prendre aquesta decisió. Però estic molt agraït. Tant a la junta, com als companys, com a l’afició, l’estaf tècnic … tothom. Pel tracte que m’han donat que ha estat excel.lent. Tant de bo puguem coincidir en el futur.

P- I com valores aquest any ?

P.GALBAS- Bé. Ha estat un any complicat. Hem treballat molt i al final els fruits han sortit i penso que és la part més positiva. Crec que podem dir que ha estat una molt bona temporada. 

P- Individualment vas posar-te la gent a la butxaca.

P.GALBAS- Doncs si.  És fàcil aquí per que la gent és molt maca, molt agradable. La gent t’ajuda molt. Estan molt a sobre teu… Estic molt content.

P- I aquell partit final a Les Comes. Com el recordes?

P.GALBAS- Espectacular. La gent aplaudint, fent passadissos. Molt bé, Molt bé. Magnífic. Va coincidir que marxaven el Joan i el Ton que són dues insígnies a Igualada, porten molts anys, i va ser un final rodó. I els desitjo el millor, tant al Joan com al Ton, per que són dos tios collonuts tant dins com fora de la pista.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *