EL PRIMER CONTACTE DEL NOU IHC

Els jugadors de l’Igualada HC faran una primera aturada a les seves vacances. Després d’uns primers dies de descans  la plantilla del nou IHC 2016-2017 tindrà aquest dijous el seu primer contacte. Els jugadors han estat convocats pel cos tècnic per rebre el treball d’estiu que els ha preparat el PF, Pep Vàzquez. Hauran de complir amb  l’habitual sessió de pesatge i rebran totes la planificació, les dades necessàries pel retorn a la feina: data d’inici de la temporada, els dies d’entrenament… La jornada de retrobament acabarà amb un sopar entre tots els integrants de la plantilla, amb la junta directiva i el servei mèdic del club.

Mentrestant el capità arlequinat Ton Baliu seguiex la seva preparació per l’europeu de Portugal. Els de Quim Paüls han jugat aquest dilluns a la Torre Roja de Caldes un partit de preparació que ha acabat amb victòria per la selecció per 4 a 5 (a la mitja part ja guanyava per 2 a 5). L’estatal debuta el dia 11 de juliol contra Austria (a les 7 de la tarda), després s’enfrontarà als anfitrions (Portugal dia 12 a les 10 de la nit) i tancarà la fase de grups contra Suïssa, dimecres a les 6 de la tarda.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *