F. LÓPEZ: EL NOU IHC ÉS EL DE LA SEGONA VOLTA. UN EQUIP QUE COMPETEIXI A TOT ARREU I NO REGALI RES

Z FERRANAquest dijous els jugadors de l’Igualada CALAF GRUP tenen una cita amb la història. La temporada 2016-2017 comença aquest 30 de juny. La nova plantilla arlequinada tindrà el primer contacte i escoltaran les primeres reflexions del mister, Ferran López. Que n’espera de cadascun d’ells?. Com vol que jugui el conjunt?. Algunes d’aquestes preguntes les contesta el tècnic de Sant Sadurní a la mevaweb. Ferran López fa una radiografia intensa i extensa del que vol de tots els integrants del nou IHC.

P- Ferran que et sembla la plantilla que heu pogut confegir?

F. LÓPEZ- Crec que és la millor que podem tenir. Així de simple. A partir d’ara són els millors i amb els qui anirem a competir al màxim a tot arreu. Crec que és una plantilla més equilibrada que l’anterior, amb una barreja de “veterania” i joventut perfecta, les posicions per jugador estan més ben cobertes i tenim també jugadors que poden jugar en diferents posicions.

P- Qué n’esperes dels nous. De Garcia?

F. LÓPEZ- L’Emanuel és un fitxatge d’un reconeixement contrastat. Té molta experiència.Té aquell instint golejador que tenen els “killers”, i que aquesta temporada passada tant vam demanar. Té molta visió de joc, és un bon assistent i pot jugar en més d’una posició. És efectiu en el llençament de penals. Espero que ens ajudi en aquest aspecte del joc a créixer, i que ajudi als més joves a créixer i a ser un referent en tots els aspectes. No hem d’oblidar que caldrà un període d’adaptació a tot plegat, en aquest fet, tots i hem de fer la nostra, ell mateix, els tècnics, el Club, l’aficó, els companys i la Ciutat. Sé que vé amb “gana” i sé que ens pot aportar molt. Igual que a tots … li desitjo molta sort

P- I de Bargalló?

F. LÓPEZ- Amb el Barga … no us descobreixo res… el 1er que us vull dir, per això, … i per evitar suspicàcies, és que l’edat per mi és una concepció mental i el Barga és jove si acceptem aquesta definició. He treballat amb ell en diferents etapes, i crec que ens pot aportar gol, també a pilota aturada, ordre tàctic i el famós “tempo” que requereixen tots els partits si vols competir com cal. També vull que ajudi als joves a créixer. Guanyarem també en xut exterior. Vé amb il.lusió, sap el que vol i el que volem d’ell i estic segur que ens ajudarà moltíssim.

P- I dels joves, Bars, Tetty …

F. LÓPEZ- Pel Roger i pel Teti aquesta ha de ser la temporada de la seva consolidació. Encara no han fet absolutament res de res. Són joves i s’han de voler menjar el món cada dia, cada minut i cada segon… per ells la temporada passada ja és història, segurament la recordaran sempre amb il.lusió, però el que més importa és que en vulguin molt més. Vull que s’ho creguin i que actuin en conseqüència i que fagin una passa endavant en alguns aspectes que parlarem amb ells de forma individual, com sempre fem amb tots els jugadors abans de començar. Aquesta és una temporada important per ells, ja em coneixen i ja els coneixo. Sabran perfectament el que vull d’ells. Sobretot que no oblidin l’entusiasme i l’esforç en el treball que els ha dut a fer una molt bona temporada. Això sí … tot i que la temporada passada ja és història ,per ells i per tots, … cal felicitar-los i encoratjar-los a voler-ne més.

P- Nil Garreta s ha guanyat a pols de seguir … ha tingut una gran progressió

F.LÓPEZ- El Nil ha anat de menys a més. Crec que ha crescut en molts aspectes. Vull que faci també una passa endavant i tingui molta confiança en les seves possibilitats. El seu joc ens ha ajudat en molts moments claus aquesta temporada. La temporada vinent té el repte de millorar-se, i de millorar en tot allò que com Entrenador li he transmès i li recordaré que pot i ha de millorar.

P- I els 2 nous porters?

F. LÓPEZ- Tant el Manel com el Bernat són joves porters amb fase de creixement i els exigirem sobretot treball i responsabilitat pel lloc que ocupen. Vull que s’espavilin molt i demostrin que poden ser importants en un futur. Han de treballar per ells mateixos i per l’Equip i competir per aconseguir un lloc a les convocatòries… vull que s’apropin aviat al lloc de l’Elagi i que estiguin a punt ,per si de cas, que sé que no ho farà! … aquest últim  “s’adorm” en algun moment.

P- I dels veterans?… què hauran de fer?

F.LÓPEZ- Crec que hi ha un grup que mantenim de la temporada passada, que ja tenen un any d’experiència amb la nostra forma de treballar i de plantejar les setmanes. Al principi l’adaptació va ser costosa, però res anormal en aquest casos. Vull el Sergi de la 2a volta, que ha estat molt bé, però amb més gol, perquè crec que té qualitat per fer-ne molts més… això li exigirem.  Vull el Dani que teniem just abans de lesionar-se, el Dani també ens ha d’aportar molt més gol, ara ja sap perfectament el que volem d’ell i les posicions que necessita l’Equip que ocupi. El Met per mi ha fet una gran temporada, ha estat molt regular… ha de fer una passa endavant en quant a “lideratge” i ha de continuar transmetent caràcter a l’Equip. I l’Elagi ha de voler ser el millor de l’OK Lliga des del començament, crec que ha anat de menys a més en tot i ha sigut molt determinant en molts partits, cal felicitar-lo per la progressió en tot plegat que ha fet. El vull més ambiciós i creient-se que treballant com ha treballat … d’aquí poc, pot ser un porter referent a nivell Mundial.

P- Serà difícil substituir el gran capità?

F.LÓPEZ-  Bé … el Ton ja no hi és… ha estat un privilegi entrenar-lo i veure de prop la influència que té en molts àmbits d’aquest gran Club. Li desitjo moltíssima sort en aquesta nova aventura i nosaltres  el que hem de fer és no pensar ni un sol segon més que ja no hi és. Contra el fet que no hi és no podem fer-hi res… però sí que depen de nosaltres com volem i com competirem sense ell, per tant toca treballar amb els que tenim, que com et deia al principi, per mi són els millors. No vull pensar en què hi ha d’haver algú que substitueixi algú altre…entre tots ho farem tot.

P- Ferran i com ha de jugar aquest nou IHC?

F.LÓPEZ- El nou IHC ha de ser el de la segona volta. Vull un Equip Competitiu de veritat, que surti a competir a tot arreu, que no regali res a ningú.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *