FERRAN LÓPEZ. SIGNATURA PER MANTENIR EL SOMNI

Z FERRANFoto IHC

Amb la tripulació ja totalment definida només faltava que també signés el “capità” del vaixell. I el “comandant” Ferran López ha concretat la seva continuïtat, com a mínim en un paper, aquest dijous. El tècnic ha firmat la seva renovació per un any més just el dia que tots els “mariners” del nou IHC han tingut el primer contacte abans de noliejar i sortir de port. Els jugadors han rebut el treball d’estiu preparat pel PF, Pep Vàzquez, i també la planificació de la pretemporada que començarà el dia 18 d’Agost a les 5 de la tarda. Els arlequinats treballaran tota aquella setmana (també dissabte) en sessions dobles de matí i tarda.  

Ferran López ha explicat a la mevaweb les seves sensacions en el moment simbòlic de reinici del projecte per la pròxima temporada: “A Igualada sóc feliç. Agraeixo la confiança, la nova oportunitat i l’acollida per part de tothom”.

Patró i tripulació, doncs, ja han segellat la carta marina que guiarà l’Igualada HC CALAF GRUP en una nova temporada que s’endevina apassionant. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *