SORTEIG OK LLIGA. FERRAL LÓPEZ: NO REGALAREM RES. NI A LES COMES NI FORA.

Recollim les primeres impressions del tècnic de l’Igualada CALAF GRUP sobre el sorteig de l’Ok LLiga. En els pròxims dies farem el mateix amb la resta d’integrants de la plantilla i el cos tècnic.

FILOSOFIA

– Estarem preparats per competir al màxim nivell. No regalarem res ni a Les Comes ni lluny d’Igualada. El que ha de fer tothom és pensar en el partit més important que tenim, que és el Lloret a casa. Res més. I quan acabem amb el Lloret,  tothom a pensar en el Vilafranca. Però sobretot hem de pensar en nosaltres, en allò que podem controlar, i en tot allò que dependrà de nosaltres. El treball, l’esforç i la mentalitat. Centrem-nos en treballar i oblidem el sorteig. Sigui quin sigui l’ordre competirem al màxim cada partit. És igual contra qui jugem … fem que cada partit sigui una aventura apassionant.

CALENDARI

– El Calendari és el que és… però en aquest cas no puc dir que no podem fer-hi més … crec que tots som responsables de permetre un Sorteig dirigit. Per mi l’Ok Lliga, pel que fa al sorteig, és una competició adulterada. No conec cap esport on es dirigeixi el sorteig partint de la Classificació de la temporada anterior… perquè? Quin sentit té? Demostrem amb això ser una Lliga menor, respecte a les altres grans Lligues Europees. De fet el Barça ha guanyat la Lliga amb 15 punts d’avantatge sobre el 2n , 17 sobre el 3er i 27 sobre el 4rt. El Sorteig ha de ser pur per ser justos amb tothom i si realment es fa per equilibrar les forces, aleshores sorteig pur i que torni el Play-Off.

TOURMALET

– El Tourmalet condiciona i afecta, també pot reforçar, als Equips petits… però està demostrat que, com a mínim fins ara,  afecta mês que no pas reforça.

– A nosaltres ens arriba aviat … però no regalaren res, ni a casa ni a fora, ni contra el  pressupost més gran ni contra el més petit. Vull que l’Equip competeixi contra tothom igual, amb el mateix entusiasme, amb la mateixa rauxa i passió i amb la mateixa mentalitat, i sobretot que sempre vulguin créixer. I que l’afció s’enganxi a l’Equip aviat, perquè sense dubte ens ajuden molt.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *