“LA MILLOR SETMANA DE L’ANY”. CAMPUS TON BALIU

Aquest diumenge ha començat ¨la millor setmana de l’any” en paraules dels mateixos monitors del Campus Ton Baliu que arriba ja a la seva segona edició. Fins divendres els nois i nois podran gaudir d’un estol de monitors d’alt nivell i més alta simpatia. L’alineació és de Champions: 

Manel Del Valle Garcia Roger Bars Català Oriol Prat Bellmunt Marc Muntané Alsina Joan Muntané Alsina Isaac Larios Roig Aleix Vera Mora Nil Garreta Lara Joan Raja Ton Baliu ‪#‎aitor‬ Laura Manzanares Muñoz

I és que la temporada d’hoquei (per la que falten dos mesos justos) es comença a viure ja a l’estiu. I ho fa amb un Campus ple d’activitats: hoquei matí i tarda a totes les instal.lacions de les Comes, piscina, sopar i estada a l’escola Maristes, veïna del pavelló… La millor setmana de l’any ja ha gaudit del seu primer dia … i encara en queden 5. 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *