L’EQUIP I EL CALENDARI-1. DANI (M’agrada bastant), BERNAT CAMPS (Els 2 primers són vitals) I C. PIERNAS (La copa un xic més difícil)

DANI LÓPEZ

Bé, com ja ens va inculcar el míster, cada partit serà difícil i complex,si que es cert que podria dir que m’agrada bastant el calendari on el Tourmalet el tenim al començament, però com que sóc molt positiu crec que els 4 gran ens han de tenir present en els seus calendaris ja que l’any passat ja vam guanyar als grans… però pas a pas i de 3 en 3!

BERNAT CAMPS

Crec que els dos primers partits són vitals per encarar de forma òptima el Tourmalet, si agafem embranzida al principi podrem treure punts importants als partits complicats per a poder complir amb els objectius de la temporada. Per a poder treure els sis punts dels dos primers partits serà important fer una bona pre-temporada i tenir bones sensacions a la lliga catalana i els partits amistosos corresponents.

CARLES PIERNAS

Començar a casa és important, però compte amb el Lloret que tota aquesta temporada ha estat lluitant a cada partit i competint bé. Es el típic partit “trampa” on no s’hi val a badar.

El Tourmalet arriba molt d’hora però aquest any l’equip ja sap al que juga. A diferència de l’any passat els mecanismes i automatismes ja estan més que assimilats, aixi que no hi ha excuses per no competir al màxim desde el minut 1.

La primera volta té 7 partits a casa, això vol dir que entrar a la copa del rei serà un xic més difícil que l’any passat on en vam tenir 8 a casa. És qüestió de puntuar el màxim a casa i a fora fallar el mínim possible, comptant que tornarà a ser una Ok lliga molt igualada.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *