ADÉU A LA MILLOR SETMANA DE L’ANY

CAMPUS TON BALIUFoto Campus Ton Baliu

Aquest divendres s’ha acabat la “millor setmana de l’any”, en paraules dels monitors que segur que refermen els nens que hi han participat. El Campus Ton Baliu ha tancat portes en aquesta segona edició que ha tornat a batre rècords de participació, de transmissió de coneixements i sobre tot de diversió. 

El mateix Ton Baliu ha assegurat que en fa una “valoració molt positiva. Hem tingut 56 nens i creiem que han sortit molt contents. la intenció sempre és que s’ho passin bé i gaudeixin de l’hoquei i amb nosaltres”.

Una vegada més el col.lectiu de monitors ha acabat sent un Dream Team que ha donat sentit a la reedició d’aquella reeixida primera vegada i que obre la porta a més edicions. “Esperem poder-hi tornar. Per nosaltres segur que hi tornarem a ser!”

Per tant només queda fer com a les cròniques dels partits.Una vegada donat el resultat (satisfactori per part dels organitzadors i dels participants) només queda fer l’alineació: 

EQUIP CAMPUS TON BALIU: Manel Del Valle Garcia Roger Bars Català Oriol Prat Bellmunt Marc Muntané Alsina Joan Muntané Alsina Isaac Larios Roig Aleix Vera Mora Nil Garreta Lara Joan Raja Ton Baliu‪#‎aitor‬ Laura Manzanares Muñoz

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *