L’EQUIP DECIDEIX EL FUTUR

X ENTRYFoto IHC

“Molt satisfet del treball d’aquesta doble sessió d’avui”.  Aquesta ha estat la valoració d’un satisfet Ferran López de l’ultima jornada de treball dels seus homes en la primera setmana de preparació.

Aquest dissabte al matí els arlequinats han fet treball de força amb el PF, Pep Vàzquez.  I treball amb patins amb el mateix tècnic. Avui han continuat amb les finalitzacions a porteria. Remats i accions de 2×1. Segons Ferran López volen “estar molt mes fins que la temporada anterior en tots aquests aspectes que acaben sent decisius”.

Després de la sessió del matí els jugadors del primer equip de l’IHC CALAF GRUP han fet un dinar d’equip i després, a 1/4 de 5 de la tarda, s’han reunit a la sala d’actes de les Comes per fer una xerrada d’objectius per la temporada i “sobre qui volem ser i com volem fer-ho…i els compromisos que adquirim tots plegats”.

Després, amb els objectius i els compromisos ja establerts,  la plantilla ha sortit a pista per fer un partit de 4×4 amb components tàctics. Per tot plegat Ferran López s’ha declarat “content d’aquest començament i del treball fet”. Dilluns a partir de 2/4 de 7 de la tarda els arlequinats tindran més oportunitats de seguir fent content al seu entrenador.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *