LOS 3 SUDAMERICANOS

Z 3 SUDAMERICANSFoto IHC

Tot i que han nascut a llocs tant poc “sudamericans” com Sant Sadurní o Tordera, la realitat és que tant Francesc Bargalló com Bernat Camps hauran de conviure de manera simpàtica amb aquest renom. És el que passa quan et toca coincidir amb el fitxatge del primer estranger de la història del club, l’argentí (ell si) Emanuel Garcia.  De tota manera, més enllà de l’anècdota, tant un com l’altre tenen qualitats i caràcter com per escriure la seva pròpia història a l’Igualada. Un per tancar de manera immillorable la seva llarga i exitosa carrera. L’altre per començar a obrir-la amb la voluntat de repetir el mateix èxit.

Sense la dificultat idiomàtica de Garcia, però amb la mateixa necessitat d’incorporar-se a la nova dinàmica del grup, tots dos seran a primera fila aquest dilluns per arrencar a la segona setmana de preparació. I així han viscut els seus primers dies com a arlequinats.

FRANCESC BARGALLÓ

“Els primers dies com sempre són una presa de contacte i per tornar a recuperar sensacions sobre els patins. La veritat és que he arrencat amb molta il lusió. Crec que hi ha un grup humà molt consolidat al voltant i dins l’equip, espero poder encaixar-hi i aportar per seguir fent-lo fort.  Em sento molt ben rebut, com si fes més temps que hi fos”.

BERNAT CAMPS

“Les primeres impressions són molt bones i tinc moltes ganes de seguir avançant en aquest projecte. He vist molta il·lusió, ganes i esperança, tant en els jugadors, estaf i ambient, el fet de tornar a Europa per exemple,  ens fa donar el millor de cadascú per a poder assolir els objectius de la temporada.
Crec que tots els nous ens hem sentit molt ben acollits i ens costarà relativament poc adaptar-nos al grup, la majoria entre nosaltres ja ens coneixíem i per tant no ha sigut tot tant de nou”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *