LLIGA CAT. VIC 3 – IHC CALAF GRUP 2. SEGONS… I A QUARTS

Z VIC_IGUFoto D. Figueras

L’Igualada CALAF GRUP  s’ha quedat a 120 segons de signar un molt bon empat a l’Olímpic de Vic, davant d’un dels aspirants als títols aquesta temporada. Un gol afortunat de Martí Casas al minut 23 ho ha impedit. Però no impedirà que els igualadins puguin disputar els quarts de final de la Lliga Catalana com a segons classificats. Els arlequinats es jugaran el pas a la fase final, que es diputarà precisament a Igualada, dimarts 6 de setembre de setembre a la pista del primer classificat del grup C que s’ha de resoldre aquest pròxim cap de setmana.

Els igualadins han afrontat el partit contra  Vic amb les baixes de Dani López, per motius laborals, i de Tety Vives que estava al llit amb angines i febre. Tot i aquestes dues baixes l’IHC ha plantat cara en tot moment a un conjunt osonenc molt més rodat i amb més efectius. I fins i tot han merescut millor sort.

L’IHC S’AVANÇA, DOMINA LA PRIMERA PART … PERÒ  EL VIC REMONTA  DE FD

Els primers minuts de partit han estat de domini local que han disposat dues ocasions de Mia i Cristian que l’ Elagi ha aconseguit aturar amb seguretat. Al minut 11 Met Molas, que de moment és l’únic jugador que ha marcat en els dos partits de preparació disputats, ha aconseguit el 0 a 1 en una acció personal. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.
A la represa els osonencs han intensificat la pressió i els igualadins s’han hagut de defensar amb ordre i amb grans aturades de l’Elagi. A l’equador d’aquesta segona meitat han arribat les jugades del partit. Totes de FD. Nil Garreta ha fer una falta per darrera a Mia Ordeig que ha estat castigada amb targeta blava. Sergi Llorca, jugador cedit pel FC Barcelona,  no ha encertat amb el llançament de la FD però ha caçat el rebuig i ha aconseguit l’empat. Només 30 segons després l’IHC ha disposat també d’un FD (per 10 faltes d’equip) que Sergi Pla no ha pogut aprofitar. Per acabar la sèrie d’accions a pilota aturada el Vic ha tornat a disposar d’una nova FD (aquesta també acumulativa) que Romà Bancells ha transformat en gol amb un tir molt potent xut. El partit havia canviat com un mitjó i ho havia fer a pilota aturada.

Tot i les adversitats els arlequinats no s’han rendit i a falta de 10 minuts Bargalló ha robat una bola a mitja pista, s’ha plantat davant Gerard Camps i l’ha batut de manera brillant. Tornava l’empat. I s’obrien uns minuts en els quals els dos equips han anat a buscar la victoria, que finalment ha caigut del costat vigatà amb el gol de Martí Casas.
Ara tocar esperar conèixer el rival de dimarts. Abans, divendres els de Ferran López tenen un partit amistós a les Comes a 2/4 de 10 del vespre, contra la selecció andorrana sub-20

Vic 3 (0/3)  Gerard Camps, Mia Ordeig, Roger Presas, Romà Bancells (1) i Cristian Rodriguez,- cinc inicial-, Martí Casas (1), Jordi Burgaya i Sergi Llorca (1).
IGUALADA CALAF GRUP 2 (1/1) Elagi Deitg, Roger Bars, Met Molas (1), Sergi Pla i Emanuel Garcia, equip inicial. Ffrancesc Bargalló (1), Nil Garreta. Jordi Méndez i Bernat Camps.

GOLS: 0-1 Met Molas, minut 11. SEGONA PART. 1-1 Llorca, min 10.30. 2-1 Romà (FD), min 11.30. 2-2 Bargallo, min 15. 3-2 Martí Casas, min 23.

Incidencies: 250 espectadors amb una desena d’igualadins. Arbitre: David Calonge. Ha mostrat targeta blava a Nil Garreta.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *