REPTE OLÍMPIC

Rio-2016 ja s’ha acabat però l’IHC CALAF GRUP té aquest dimarts el seu repte olímpic particular. Els arlequinats visiten l’Olímpic de Vic (Avinguda Olímpia nº 15) per buscar la classificació pels quarts de final de la lliga catalana. Els vigatans ja s’hi han classificat gràcies a la seva victòria per 6 a 2 contra l’Alcoi, conjuntada amb l’empat entre anoiencs i valencians. Ara els de Ferran Pujalte busquen el primer lloc de grup que també podria estar a l’abast dels arlequinats si s’imposen a domicili a un rival que no acostuma a cedir punts a casa. Per tant el repte és majúscul. Olímpic.

I més tenint en compte els problemes que Ferran López tindrà per formar equip. Dani López no es pot desplaçar per motius laborals i Tety Vives és dubte per que te angines i febre. Per aquest motiu, els tècnics convoquen Jordi Méndez. No poden completar la convocatòria per que Oriol Prat és fora de viatge (ja el tenia programat) i ni júniors ni juvenils han arrencat encara la temporada). Com diu el tècnic arlequinat “amb els que som farem”.

El partit començarà a les 8 del vespre i serà el primer enfrontament entre els germans Camps (Bernat a l’IHC i Gerard al Vic) a la màxima categoria. Per cert que l’entrada serà de franc com els anteriors en aquesta competició.

Els jugadors de l’IHC arriben al partit després d’un entrenament, ahir dilluns, d’alt nivell. Primer es va fer sessió de vídeo  per repassar el partit contra l’Alcoi  fet que va permetre corroborar que en general hi va haver més aspectes positius que negatius. Després es va fer treball en pista amb patins. Sessió curta però molt intensa i amb el cap posat en el creixement de l’equip més qne el rival d’avui. I és que l’equip vol disputar els quarts de final i amb aquesta mentalitat treballaran avui.

Recordem que la fase final de la lliga catalana, organitzada pel Comitè Català d’Hoquei Patins de la Federació Catalana  i l’Associació de Clubs d’Hoquei Patins, es disputarà a les Comes, Igualada. Aquesta és ja la 12a edició tenint en compte les edicions celebrades des de finals dels 80 i l’aturada de la competició al final de la temporada 1998/1999.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *