RIGOR I DISCIPLINA

Primer entrenament de l’última setmana. Els arlequinats han fet sessió de video. Tècnics i jugadors han visionat el partit del Vendrell de divendres. Després han sortit a pista on han fet treball de contres i de 4×4.

L’equip aprofita aquestes últimes hores de pretemporada per anar ordenant idees i per preparant el debut a consciència. El vestidor és conscient, els tècnics insisteixen en aquest sentit, que divendres van fer un bon partit però també que necessiten potenciar allò que es va fer bé i corregir allò altre que no va funcionar. I és que dissabte els igualadins hauran de ser molt intensos i sobretot molt rigorosos i disciplinats amb tot allò que plantegin els tècnics perquè ha arribat l’hora D. i no es pot fallar. De moment els que no haurien de fallar són els col.legiats de l’estrena a les Comes. El partit entre l’IHC CALAF GRUP i el Lloret ja té àrbitres. Seran Oscar Valverde i Alberto López Expósito. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *