ELAGI : EM MOTIVA I EM SENTO PREPARAT PER REPRESENTAR AL CLUB A LA PISTA

z-deitg-232Foto IHC

L’IHC CALAF GRUP continua preparant-se per l’inici de l’Ok LLiga. Dimarts amb treball tàctic, remats i contraatacs. Aquest dimecres amb un partidet contra l’equip de Primera Catalana que ha servit per provar coses i ajustar conceptes (els jugadors que no estaven en pista tenien treball físic).la plantilla està “entenent” el missatge del míster: “cal ser fidels a allò que s’ha plantejat pel partit”  i especialment a la paciència que s’haurà de tenir dissabte, que serà, sens dubte, una de les claus del partit.

En aquestes dues últimes sessions preparatòries Ferran López ha pogut comptar amb tots els seus homes. No serà així aquest dijous perquè Roger Bars te entrenament amb la selecció sub-20. Es perdrà la sessió de vídeo que precedirà el treball en pista. Serà un dijous especial per un altre motiu. Els arlequinats faran un sopar d’equip per fer pinya i anar creant entre tots l’atmosfera necessària per competir al màxim contra el Lloret. Qui tindrà un paper transcendent en aquesta creació d’atmosferes serà el nou capità de l’equip, Elagi Deitg.

P- Elagi, la lliga ja està aquí… com esteu? Com hi arribem?

ELAGI- Crec que a nivell de treball la pre-temporada ha estat molt bona, a nivell de joc hem competit tots el partits i amb rivals molt durs. I aquest últim partit contra el Vendrell fa que arribem amb bones sensacions i més confiança!

P- Important començar bé no?

ELAGI- Si, el més important és el Lloret, tot i que es inevitable veure que hi ha el Tourmalet a la cantonada

P- Com valores la pre-temporada que heu fet?

ELAGI- Com he dit abans a nivell de treball ha estat boníssima i fent grans partits. Crec que els nous s’han adaptat molt be i nosaltres ens hem adaptat molt bé als nous. Si que és veritat que encara queda feina per polir.

P- L’Elagi hi arriba amb la responsabilitat i motivació del braçalet de capità… Motiva representar tota l’afició no?

ELAGI- Em motiva perquè crec que es un pas endavant a la meva carrera i em motiva perquè porto 4 anys aquí i em sento preparat per representar al club dins la pista i a tothom que s’hi senti identificat!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *