L’ÚLTIM SOPAR …

z-sopar… abans del començament de l’ Ok Lliga. Els jugadors de l’IHC CALAF GRUP (de fet tots els membres del primer equip) han fet aquest dijous un sopar de grup per conjurar-se davant de l’inici, ja imminent, de l’Ok Lliga.

Abans tècnics i jugadors han fet sessió de vídeo i després treball a pista, bàsicament de contraatacs i també de conceptes tàctics.

L’equip està a punt i espera el debut amb ganes, il.lusió i responsabilitat. Com diu el tècnic, Ferran López: “sabem el que volem i lluitarem per fer-ho molt bé i obtenir la victòria”. I per tenir més força a l’hora d’aconseguir-la el míster arlequinat no dubta a fer una crida a l’afició: “Esperem que dissabte la gent vingui i ens ajudi…  perquè això ja va de debò!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *