F.BARGALLÓ. ESTEM PREPARATS!

z-bargas-lloFOTO IHC

Ha arribat el dia D. Arrenca l’Ok Lliga (2/4 de 9 IHC-Lloret)  Ho fa amb un partit complicat a les Comes, contra un equip  amb la marca Manel Barceló, molt defensiu i tremendament treballat. És per això que Ferran López ha insistit tant durant tota la setmana en la idea de la “paciència”. S’haurà de saber jugar contra un equip tant pensat i amb el sistema defensiu tant ben lligat. Per això serà molt important l’efectivitat (d’entrada Emanuel Garcia ja ha fet una “promesa” alta de gols al seu tècnic) i el control del tempo. En això hi tindran un paper destacat les dues B de l’equip. Bars-Bargalló. Bars harribarà al partit amb la motivació extra de la seva convocatòria per l’europeu sub-20. Al seu perfil de facebook ha escrit: “Molt molt feliç!. A treballar fort per l’Europeu!. Un altre somni complert. Gràcies per aquesta oportunitat”. 

El seu col.lega de “B”, Bargalló debutarà a l’Ok LLiga amb la seva nova samarreta conscient que centrarà l’atenció de moltes mirades desitjoses de gaudir d’un dels jugadors més importants de l’hoquei català de les últimes dues dècades.

P- Francesc, Com està l’equip de cara al debut?

F.BARGALLÓ- Estem amb ganes i preparats!.

P- Com preveus aquest primer partit contra el Lloret?

F.BARGALLÓ- Un partit difícil. Primer partit de lliga i a casa, segur que hi haurà més nervis dels normals. Juguem contra un rival molt ben ordenat i haurem de portar nosaltres el pes del partit.

P- Ets conscient que has enganxat a la gent amb el teu joc aquesta pretemporada…

F.BARGALLÓ- Bé.  Espero que puguem il.lusionar als aficionats i que els enganxem amb el nostre esforç dins de la pista.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *