EL MILLOR SOMRIURE. VITALDENT PATROCINARÀ 4 EQUIPS DE LA BASE

L’IHC CALAF GRUP ha fet aquest dijous l’últim entrenament de la setmana per preparar el partit contra el Vilafranca. El mateix tècnic Ferran López ha elogiat el treball que han fet els seus homes: “Crec que hem tornat a completar una molt bona setmana d’entrenament. Molt intensa i crec que fent un pas endavant tàcticament”.  Els arlequinats han fet sessió de vídeo i després treball de remats, contraatacs, i de 4×4 pensant en el que es poden trobar a la poliesportiva de Vilafranca. López assegura que tornen a “estar preparats i amb moltes ganes de competir i d’ajustar allò que hem treballat i que la jornada anterior no vam poder controlar. Estic convençut que competirem molt bé i sortirem directes a la victòria.

z-vitaldent

De moment i a l’espera que els presagis es compleixin les bones notícies han arribat des dels despatxos.  |L’empresa VITALDENT serà el patrocinador dels 4 equips de base més petits de l’Igualada Hoquei Club les 2 pòximes temporades.

El gerent de Vitaldent a Igualada, Luis Paredes, i el president del club, Manel Burón, han signat el compromís que lliga Vitaldent i l’Igualada HC per les temporades 2016-2017 i 2017-2018.

Amb aquest acord els equips Minis, Prebenjamí d’Iniciació i els 2 equips Prebenjamins ( A i B) es diran a partir d’ara Vitaldent Igualada HC . 

L’acord també preveu que l’empresa Vitaldent, situada a la Rambla Sant Isidre 37 d’Igualada,  faci un regal d’un protector bucal a tots els noies i noies d’aquests 4 equips que ho desitgin. Un protector bucal valorat en més de 200 euros i al qual també hi podran optar la resta de jugadors del club, a un preu molt assequible que a més inclou una revisió bucal. De l’acord amb Vitaldent també se’n podran beneficiar tots els socis de l’IHC , que tindran un descompte de un 5% en implantologia i en ortodòncia.

Amb aquests 2 nous anys de patrocini, ja seran  4 de col.laboració  entre Vitaldent i l’Igualada Hoquei Club.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *