R.BARS: A VILAFRANCA JUGAREM PELS 3 PUNTS PER PODER AFRONTAR MILLOR EL TOURMALET

zz-barsP- D’entrada un petit comentari del debut a l’Ok LLiga. Roger, tot i l’esforç només vam poder salvar un punt, Roger.

 R.BARS- Si..  i haig de felicitar molt al Tety perquè va estar realment molt encertat i me n’alegro moltíssim per ell. El partit se’ns va posar d’esquena. Vam anar per darrere tot el partit. Vam treballar i vam aconseguir un punt… i ja és més que l’any passat. I ara a seguir.

 P- Si perquè de fet acabem de començar i s’ha de seguir treballar per sumar.

 R.BARS- Si. Juguem contra el Vilafranca que també serà un partit complicat però hem de jugar per intentar aconseguir els 3 punts i poder afrontar millor el Tourmalet.

 P- A vegades també s’hi rasca. No és impossible.

 R.BARS- No. Això està clar. Tothom pot guanyar tothom.

 P- Parlem ara de la selecció sub-20. L’any passat no hi vas poder entrar… també eres el més jovenet. I ara t’hem llegit a facebook dient  que és un somni fet realitat

 R.BARS- L’any passat va ser una mica diferent. Hi vaig anar sent el petit. I jo hi anava amb la mentalitat d’aprendre i m’ho vaig posar al cap. Però vulguis o no estàs allà i et van agafant il.lusions i al final et diuen que no…. I res.  Vaig seguir treballant per tenir una altra oportunitat i ara ha arribat. Superil.lusionat . I a competir-la.

 P- Amb un molt bon equip a més a més.

 R-BARS- Si. N’hi ha uns quants que estaven al Barça que van quedar primers de l’estatal espanyola, n’hi ha que han jugat al Noia… són molt bona gent i molt bons jugadors.

 P- I això t’obligarà a compaginar entrenaments i tot això…

 R.BARS- Si. Aquesta setmana he anat una mica de cul. Estic estudiant a Barcelona… agafava el metro, després el tren… anava a Sant Cugat. Però si ho vols fer ho fas de gust.

 P- Doncs quan arribi el campionat d’Europa desitjarem que el guanyis però abans anem guanyant aquí a l’IHC

 R.BARS- Per mi el primordial és aquí. El que vingui després ja vindrà.

Foto IHC.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *