PESCA ATLÀNTICA A RIAZOR

L’Igualada CALAF GRUP ja és a la Corunya on aquest dissabte juga el partit corresponent a la sisena jornada de l’Ok Lliga. L’equip ha sortit a les 5 de la tarda de les Comes, per agafar un vol de Ryan Air a les 8 del vespre, amb destinació a l’aeroport de Santiago, des d’on han fet per carretera el trajecte fins al punt de concentració, l’Hotel Crunia. L’expedició la formen els jugadors (amb l’absència de Roger Bars),  el cos tècnic (Ferran López, Pep Vàzquez, Martí Compte i David Figueras) i  el president de l’entitat, Manel Buron i el cap de premsa, Aitor Centelles. L’equip ha exhibit en tot moment un molt bon ambient i la confiança en la feina que han estat fent tots aquests dies per intentar “pescar” en una pista tant complicada , tant “atlàntica”,  com la de Riazor. 

Aquest dissabte els arlequinats arrenquen el dia a 2/4 de 10 del matí. Tenen l’hora de dinar prevista per les 2 del migdia i a un quart de 7 sortiran cap a Riazor on a partir de les vuit s’enfrontaran al Liceo, en un dels partits clàssics de la competició. La tornada (si pot ser amb més “càrrega” que l’anada) serà diumenge a les 9 del matí.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *