LICEO 7 – IHC CALAF GRUP 1. NO S’HA POGUT REPETIR

z-liceoNo ha estat el partit que esperaven els igualadins i pel que tant s’havien preparat. No els han sortit les coses i no han pogut superar un Liceo molt escarmentat per la derrota a la Torre Roja contra el Caldes. Ni la visita del gran Ton Baliu ha pogut ser talismà pels arlequinats. Jugant a casa, amb un Toni Pérez afortunadíssim de cara a porta, els corunyesos han estat en tot moment superiors als arlequinats que no han pogut repetir la gesta de la temporada passada. I ara hauran de seguir esperant per sumar la primera victòria de la temporada. La segúent oportunitat d’aquí a 7 dies contra un altre dels grans, el Vendrell.

Com ja va passar contra el Vic,  l’IHC ha començat el partit encaixant 3 gols de manera massa ràpida (especialment els dos primers , amb una diferència de només 30 segons). Minut 5 i 3 a 0. Un repte massa gran per superar un Liceo molt contundent. Només l’encert d’Emanuel en un llançament de penal ha aconseguit reduir diferències. El panorama s’ha repetit a la segona meitat amb 3 gols més en els primers 12 minuts que han deixat l’equip sense possibilitats de reacció. Que és el que Ferran López i els seus homes hauran de treballar intensament durant la setmana per aconseguir dissabte que ve contra el Vendrell, amb l’escalf inesgotable de les Comes. 

LICEO 7 (4/3) Malian, Magalhares (1), Coy, Lamas (1), T. Pèrez (4), equip inicial. Di Bennedetto (1), Carballeira, Grassas.

IHC CALAF GRUP 1 (1/0) Elagi Deitg, Met Molas, Francesc Bargalló, Emanuel Garcia (1), Sergi pla, equip inicial. Dani López, Tety Vives, Nil Garreta. Bernat Camps.

GOLS: 1-0 T.Pèrez (m 2.29), 2-0 T.Pérez (m 2.59), 3-0 T.Pérez (m 5.09), 3-1 Emanuel penal (m 19), 4-1 Di Benedetto (m 21.41). SEGONA PART. 5-1 T. Pèrez (m 5), 6-1 Lamas (m 9), 7-1 Magalhares (m 12).

INCIDÈNCIES: L’ex-jugador del Liceo, Francesc Bargalló ha estat rebut amb aplaudiments per la que havia estat la seva afició. La sorpresa de la tarda l’ha donat l’actual jugador del Porto, Ton Baliu, que no ha volgut perdre’s el partit dels seus ex-companys. L’expedició igualadina agafa l’avió aquest diumenge a les 9 en direcció a Catalunya, amb l’equipatge menys “carregat” del que haurien desitjat.

Foto David Figueras

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *