PARAR PER AGAFAR IMPULS

És el que ha decidit el cos tècnic després de dues sessions de preparació molt intenses i veient el cansament acumulat pel viatge a la Corunya i la tensió que provoca l’acumulació de resultats negatius. Per aquest motiu els arlequinats tindran festa aquesta aquest dimecres per recuperar-se físicament i mental i tornar així al màxim dijous en el que ja serà l’últim entrenament de la setmana. 

En el d’aquest dimarts l’equip ha fet exercicis de remats, de situacions de 2X1 i de finalitzacions de jugades. Després els tècnics han introduït components tàctics. S’ha dividit el grup en en diferents estacions i s’ha treballat aspectes tàctics. Al final també s’hi han afegit accions d’un contra porter per tenir sensació de “tocar porteria”.

BARS. PRIMERA VICTÒRIA A SUÏSSA

Mentrestant l’arlequinat Roger bars ha aconseguit la seva primera victòria a l’Europeu de Pully, Suïssa. La selecció estatal, amb bars altre cop de titular, s’ha imposat a Alemanya per 7 a 2 (3 a 0 a la mitja part). Aquest dimecres els de Sergi Macià s’enfronten a Suïssa a partir de 3/4 de 7 de la tarda.

Selecció d’Espanya 7 (3/4)  Blai Roca, Nil Roca (1), Sergi Llorca (2), Arnau Xaus, Roger Bars – cinc inicial – Pablo Nájera (2), Pol Molas (1), Raul Fernández (1)  i Arnau Prat.

Alemania 2 (0+2): Jonas Langenohl, Thomas Kohler (1), Aaron Borkei, Sebastian Rath, Daniel Strieder (1) – cinc inicial – Lucas Seidler, Maximilian Becker, Leon Geisler.

GOLS: 1-0, Sergi Llorca, min 2; 2-0, Pol Molas, min 17; 3-0, Raul Fernández, min 18. SEGONA PART: 3-1, Daniel Strieder, min 8; 4-1, Pablo Najera, min 11; 5-1, Sergi Llorca, min 11; 5-2, Thomas Kohler, min 14; 6-2, Nil Roca, min 17; 7-2, Pablo Najera, FD, min 17.

INCIDÈNCIES: Àrbitres: Steff Jordi (SUI) i Johannes Schneider (SUI). Han mostrat targeta blava a l’igualadí Roger Bars, a Daniel Strieder i a Maximilian Becker.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *