F.LÓPEZ: LA CLAU ÉS SER MÉS SÒLIDS EN ELS MOMENTS DE FEBLESA

El “ho farem” ha tingut aquest dilluns la primera aplicació pràctica. Els arlequinats s’han retrobat a la pista amb ganes de tirar endavant i de fer-ho en equip. D’entrada han fet una petita xerrada i després han fet exercicis de remats, i treball tàctic per endreçar una mica la setmana i el que es pretén pel partit de dissabte contra el Vendrell (i el de dimarts contra el Lleida). Qui millor sap el que es vol i com es pot aconseguir és el tècnic de l’IHC Ferran López.

P- Ferran. Com esteu. Com s’ha d’afrontar aquest moment certament complicat.

F.LÓPEZ- Hem d’anar pas a pas, sense perdre el nord. Amb la consciència tranquil.la d’estar treballant molt, amb algunes coses per millorar, però amb tranquil.litat que necessiten aquests moments.

P- Que els has dit en la xerrada per recuperar ànims?

F.LÓPEZ- Més que reforçar anímicament que també, avui no era un dia de grans discursos, sinó per puntualitzar alguns temes esportius. Durant la setmana ja es treballaran altres aspectes. La veritat és que estic satisfet del treball, lliurament i implicacio de tots … el que ens ha faltat no és falta d’actitud ni res daixò…simplement com equip hem de millorar en els moments de feblesa, que tenen tots els partits del mon i en totes disciplines esportives i en això estem treballant… jo el q vull és competir amb tothom i acostar-me als millors…i vull que tothom ho vulgui…nomès aixi entenc que es pot crèixer

P- I com s’aconsegueix això?

F.LÓPEZ- De veritat crec que la clau és estar més sòlids en els moments de debilitat, que passen en tots els partits i que tenen tots els equips. Sempre dic que el que diferència les persones és com reaccionen davant el que els hi passa. La mateixa situació provoca reaccions diferents. I un es recuperarà abans que un altre davant diferents estats, tant físics com emocionals. Hem de reforçar el que ens passa quan les coses no ens surten. D’això n’hem parlat avui. És una setmana de 4 i farem treball psicològic i amb el vídeo per acabar-ho de solidificar.

P- I per tant recuperar sensacions i confiances?

F.LÓPEZ- Jo soc un competidor nat . Sempre i a tot arreu. Segurament és un defecte que tinc. I vull que competim a l’alçada de l’equip que representem . I quan perds com dissabte és el que més et dol. Per tant vull que tirin d’orgull, que mirin la història d’aquest equip i el que som. Sé que els temps han canviat però aquest club també és guanyador. I vull que siguin guanyadors i competitius i que competeixin al 100 per 100 amb tothom. Després podem perdre perque tothom es prepara però hem de competir. I amb aquesta línia treballarem aquesta setmana. Recuperant les sensacions de competir … i jo traslladar-los tot el que pugui de la meva “mala virtur” de competir sempre. Tindrem temps de recuperar-nos anímicament i estic segur que competirem. No podem garantir cap resultat però lluitarem. 

ROGER BARS.  DEBUT. GOL I EMPAT

El jugador del planter de l’IHC, Roger Bars, no ha pogut debutar amb victòria a l’Europeu de Pully, Suïssa. Tot i que l’arlequinat, que ha sortit en el cinc inicial,  ha marcat de penal el gol que suposava l’1 a 1 (França s’havia avançat en el marcador) i que a l’inici de la segona meitat la selecció sub-20 guanyava per 3 a 1, al final el combinat estatal s’ha hagut de conformar amb un empat a 3 davant d’una selecció francesa de gran projecció ofensiva. Aquest dimarts els de Sergi Macià s’enfrontaran a Alemanya (5 de la tarda) que en aquesta primera jornada s’han imposat a Suïsa per 5 a 6. Tots els partits es poden seguir en directe per  CERH-TV.

 

França  3 (1/2): Xavier Menguy, Remi Herman, Bruno Di Benedetto, Roberto Di Benedetto i Nathan Gefflot – cinc inicial –  Givency Thsilombo, Tom Mfuekani

España 3 (2/1):  Blai Roca, Nil Roca, Sergi Llorca, Arnau Xaus, Roger Bars – cinc inicial – Pablo Nájera, Xavi Serrallonga i  Raul Fernández.

Gols: 1-0, Nathan Gefflot, min 6; 1-1, Roger Bars, p., min 11; 1-2, Pablo Najera, min 13. SEGONA PART:  1-3, Sergi Llorca, min 3; 2-3, Remi Herman, min 6; 3-3, Roberto Di Benedetto, min 7.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *