LA FORÇA DE L’EQUIP ÉS LA NOSTRA FORÇA

zequipissimAmb aquesta consigna l’IHC CALAF GRUP ha tancat la setmana de preparació pel partit de dissabte contra el Vendrell (2/4 de 9 del vespre, amb arbitratge de German Sandoval i Jonathan Sánchez. És cosa, doncs, de Força. O de Forces. Compartides. De la Força de l’equip que s’ha intentat reforçar en aquesta setmana de 4 sessions d’entrenament. I de la Força de Les Comes que haurà de donar l’empenta necessària per superar les dificultats que amb tota seguretat presentarà un rival del nivell del Vendrell (última etapa del Tourmalet).

Aquest dijous els arlequinats han fet visionat de vídeo . Després velocitat amb el PF, Pep Vàzquez, i finalment treball tàctic. La sensació, veient-los treballar, és que els jugadors ho donaran tot sobre la pista aquest dissabte.

Després de l’entrenament Ferran López ha comunicat la llista pel partit on hi ha la novetat del júnior Oriol Prat, que debutarà en una convocatòria del primer equip. Com ha explicat el mateix Ferran és “una decisió tècnica. Tots dos, el Jordi Méndez i l’Oriol Prat, estan entrenant molt bé però tenim la part dels davanters coberta i en canvi hem de cobrir la baixa del Roger… més defensiva, per això ve l’Oriol”. 

Després de l’entrenament la plantilla del primer equip de l’IHC ha fet un sopar d’equip per unir encara més forces pel difícil compromís de dissabte. 

ROGER GUANYA ROGER. BARS A SEMIFINALS. L’ESPERA PORTUGAL

z-rogersPrecisament el jugador de l’IHC, Roger Bars s’ha classificat per les semifinals del campionat d’Europa sub-20. La selecció estatal, amb Bars un altre cop de titular, s’ha imposat per 3 a 0 a l’Andorra de Roger Corral i Gerard Miquel. Ara els de Sergi Macià s’enfrontaran contra una de les favorites al títol, Portugal. El mateix Bars reconeix que és un dels pitjors rivals que els podia tocar però s’ho mira des de tota una altra perspectiva: “És el millor!. En tic moltes ganes. Són molt forts però podem amb tot!”

Selecció d’Espanya 3 (2/1): Blai Roca, Nil Roca (2), Sergi Llorca (1), Roger Bars, Arnau Xaus – cinc inicial – Pablo Nájera.

Andorra (0+0): Carlos De Sousa, Marc Pallares, Oriol Antequera, Gerard Miquel i Arnau Dilmé – cinc inicial – Marc Antequera.

Gols: 1-0, Sergi Llorca, min 4; 2-0, Nil Roca, min 14; SEGONA PART. 3-0, Nil Roca, min 19.

Àrbitres: Steff Jordi (SUI) i Johannes Schneider (SUI). En els altres partits de quarts França s’ha imposat a Anglaterra per 3 a 2, It+alia a Alemanya per 2 a 7, i Portugal a Suïssa per 0 a 8.

Fotos R.B i F. L. 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *